Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:00 (odprto še 08:19, tel: 01 239 22 17).
Ščurki, mokarji in paličnjaki

Ščurki, mokarji in paličnjaki

29. oktobra ob 16:00 v Kinodvoru dogodivščina z žuželkami. Premiera filma Hrastovo srce v sodelovanju z ZOO Ljubljana

Na premieri dokumentarnega filma Hrastovo srce, ki bo v soboto, 29. oktobra ob 16:00 v Kinodvoru, bomo v sodelovanju z ZOO Ljubljana pripravili dogodivščino z žuželkami in predstavili njihovo življenje v naravi, na drevesih. Vstopnice za premiero so že v prodaji.

Ne spreglejte tudi popusta za ogled filma Hrastovo srce v Kinodvoru. Z letno vstopnico ZOO Ljubljana ali redno vstopnico ZOO Ljubljana izdano v oktobru ali novembru, si lahko film Hrastovo srce ogledate po znižani klubski ceni vstopnice, ki znaša 3 €. Popust se obračuna na blagajni in ne velja pri nakupu vstopnic prek spleta.

Med jesenskimi počitnicami pa vabljeni tudi na tematski obisk ZOO Ljubljana.

Hrastovo srce Le chêne

Laurent Charbonnier, Michel Seydoux

V dokumentarnem filmu spremljamo vrvenje življenja na hrastu: od korenin do krošnje. Gledalca vsrkata osupljiva fotografija in nikdar enaka zvočna podoba ter mu v meditativnem predahu poglobljenega opazovanja razkrivata krhko ravnovesje živega sveta. Film, ki ga lahko raziskujemo in doživimo samo za velikem platnu.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.