Danes je blagajna odprta od 15:30 do 21:30 (odprto še 02:05, tel: 01 239 22 17).
Predaja Kinotripove štafete novi generaciji mladih filmskih ljubiteljev

Predaja Kinotripove štafete novi generaciji mladih filmskih ljubiteljev

V sredo, 15. septembra, se je na projekciji filma White Riot predstavila nova programska ekipa festivala Kinotrip, razkrila svoj filmski program in vizualno podobo festivala. Skoči z njimi na Kinotripov hipi van!

Film White Riot smo nestrpno pričakovali vse od lanskega leta, ko se zaradi razburkanih voda ni predvajal na 5. filmskem festivalu Kinotrip. Zdaj je ponudil pravo priložnost, da 5. generacija Kinotripovcev štafeto preda novi skupini, ki je medtem že globoko zabredla v priprave 6. mednarodnega filmskega festivala Kinotrip. Ta se bo zgodil med 14. in 16. oktobrom, na kinopotovanje pa se bomo tokrat odpravili z rumeno-črnim hipi vanom.

Lanska ekipa je letošnji zaželela polno kinodvorano in razprodane projekcije, čim več novih sklenjenih prijateljstev in druženj pred, med in po festivalu ter seveda, veliko dobrih filmov. Nova generacija pa vabi vse filmske ljubitelje, da se skupaj z njimi odfurajo v filmsko jesen.

Celoten program 6. filmskega festivala Kinotrip je objavljen – tukaj, prodaja vstopnic pa se začne 1. oktobra.

Fotografije

6. filmski festival Kinotrip

Med 14. in 16. oktobrom: trije dnevi, šest celovečernih filmov in spremljevalni program s Kinotripovim podkastom, vse po izboru mladih.

petek, 20. 08. 2021

Kinotripova projekcija filma White Riot

S projekcijo dokumentarca White Riot začenjamo odštevanje do 6. filmskega festivala Kinotrip (14. – 16. oktober). Na projekciji se bo predstavila nova programska ekipa in razkrila letošnjo podobo festivala. V sredo, 15. septembra ob 17. uri.

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.