Danes je blagajna odprta od 14:00 do 21:00 (odprto še 41 minut, tel: 01 239 22 17).
Pozor, Bobri v hiši!

Pozor, Bobri v hiši!

Pred nami sta še dva vikenda brezplačnih ogledov najlepših filmov te sezone na 11. festivalu kulturno-umetnostne vzgoje Bobri.

Bobri prinašajo izbor kakovostnih filmov za vso družino, vsak od njih pa je pospremljen tudi z uvodnim pozdravom. Otroci so bili navdušeni nad prvo projekcijo Neverjetne zgodbe o velikanski hruški, v Kavarni pa smo opazili tudi zavzete bralce Bobrovega dnevnika. Pri blagajni lahko preverite, če so na voljo dodatne brezplačne vstopnice, v primeru naknadnih odpovedi obiska predstav. Vabljeni!

Fotografije

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni!

Prijavite se na Kinobalon e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Stan in Olio Stan & Ollie

Jon S. Baird

sreda, 24. 04. 2019 / 19:00 / Dvorana

Izjemna John C. Reilly in Steve Coogan nas popeljeta na poslednjo turnejo legendarnih Stana in Olia ter pokažeta, kaj pomeni pravo prijateljstvo.

Putinove priče Svideteli Putina

Vitalij Manskij

sreda, 24. 04. 2019 / 20:00 / Mala dvorana

Manskij, ukrajinski režiser, ki zadnja leta živi v prostovoljnem izgnanstvu v Latviji, je imel ob političnem vzponu Vladimirja Putina kot dokumentarist ruske državne televizije prost dostop do novega vladarja ruskega imperija.

Dvojna življenja Doubles vies

Olivier Assayas

sreda, 24. 04. 2019 / 21:00 / Dvorana

Film francoskega auteurja Olivierja Assayasa (Oblaki nad Sils Mario) je duhovita, pronicljiva in gostobesedna zgodba o seksu, lažeh in literaturi v hitro spreminjajočem se digitalnem svetu.