Danes je blagajna odprta od 15:30 do 21:30 (odpre se čez 06:20).
Pozor, Bobri v hiši!

Pozor, Bobri v hiši!

Pred nami sta še dva vikenda brezplačnih ogledov najlepših filmov te sezone na 11. festivalu kulturno-umetnostne vzgoje Bobri.

Bobri prinašajo izbor kakovostnih filmov za vso družino, vsak od njih pa je pospremljen tudi z uvodnim pozdravom. Otroci so bili navdušeni nad prvo projekcijo Neverjetne zgodbe o velikanski hruški, v Kavarni pa smo opazili tudi zavzete bralce Bobrovega dnevnika. Pri blagajni lahko preverite, če so na voljo dodatne brezplačne vstopnice, v primeru naknadnih odpovedi obiska predstav. Vabljeni!

Fotografije

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni!

Prijavite se na Kinobalon e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

FeKK VR kino: Sobe

petek, 23. 08. 2019

Vse od sedentizma (življenje večinoma na enem mestu) je človeštvo ustvarjalo zaprte in strogo urejene sobe. Te olajšajo zadovoljevanje človeških gonov in tako zagotavljajo podstat naše kulture. Sobe vas bodo posrkale v pet intimnih realnosti. Pripoved se antropološko posveča arhaičnim procesom sob in opazuje njihov dramatičen fizični razvoj.

Vzhodno od raja: Animacija (2019) Vzhodno od raja: Animacija (2019)

razno

petek, 23. 08. 2019 / 16:30 / Dvorana

Program kratkih filmov z Vzhoda.

Beli vran The White Crow

Ralph Fiennes

petek, 23. 08. 2019 / 19:00 / Dvorana

Biografska drama o ključnem trenutku v življenju mladega Rudolfa Nurejeva, ki jo britanski igralec Ralph Fiennes zrežira kot preplet globokega poklona velikemu baletniku in napetega trilerja iz obdobja hladne vojne.