Danes je blagajna odprta od 14:50 do 20:30 (odpre se čez 07:37).
Pogovor za sladico po filmu Večerja po ameriško

Pogovor za sladico po filmu Večerja po ameriško

Kinotripovci so se pogovarjali z režiserjem filma Adamom Carterjem Rehmeierjem in igralko Emily Skeggs: o ustvarjanju filma, komediji kot žanru, pisanju glasbe in najljubših večerjah … Vabljeni k ogledu pogovora in filma, ki je na spletnem Kinodvoru na ogled do 13. junija.

8. Festival žanrskega filma Kurja Polt že tradicionalno pripravlja prav posebno poslastico, na kateri sodeluje tudi Kinotrip! Tokrat ob filmu Večerja po ameriško, ob katerem sta se v sredo, 9. junija, s filmskima gostoma pogovarjala člana 5. Kinotripovega filmskega kluba, Jan Martinčič in Sinja Smokvina.

Večerja po ameriško (Adam Carter Rehmeier, 2020) je eden tistih, ki jih ne delajo več: avtentičen ameriški indie iz stare šole 90. let. Smešen, ne da bi se naprezal. Pameten, ne da bi bil pretenciozen. Antiromantičen, a hudičevo seksi. Dobitnik nagrade občinstva na festivalu fantastičnega filma v Neuchâtelu in nagrade Rebel with a Cause na festivalu Black Nights v Talinu. več>>

Večerja po ameriško Dinner in America

Adam Carter Rehmeier

Večerja po ameriško je eden tistih, ki jih ne delajo več: avtentičen ameriški indie iz stare šole 90. let. Smešen, ne da bi se naprezal. Pameten, ne da bi bil pretenciozen. Antiromantičen, a hudičevo seksi. Dobitnik nagrade občinstva na festivalu fantastičnega filma v Neuchâtelu in nagrade Rebel with a Cause na festivalu Black Nights v Talinu.

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.