Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:00 (odprto še 50 minut, tel: 01 239 22 17).
Obisk sove in kragulja ter filmske ekipe na Pticah jezer

Obisk sove in kragulja ter filmske ekipe na Pticah jezer

Premiera filma to soboto, 27. 10. ob 16. uri, s prav posebnim programom. Vabljeni!

Na premieri filma Ptice jezer, njihova vrnitev nas bo obiskal režiser filma Matej Vranič s filmsko ekipo, ki je sodelovala pri pripravi in snemanju filma. Kako so posneli ptice v letu in kako pod vodo? Katere vse vrste ptic lahko vidimo v filmu? Kaj je bilo najteže posneti in ali se je zgodilo tudi kaj smešnega, nenavadnega? Ekipa bo na voljo za vsa nadobudna vprašanja! Pogovor bo vodila Irena Cerar, urednica otroške revije National Geographic Junior in avtorica priljubljenih družinskih izletniških vodnikov.

Sledi pa še posebno, pernato presenečenje! Obiskala nas bosta tudi kragulj Atila in sova, velika uharica Šluki, čisto pravi ptici, ki ju (oz. njune sorodnike) lahko vidimo tudi v filmu.

Otroci bodo na projekciji prejeli še čisto svežo knjižico Ptice jezer. Čaka nas tudi pogostitev.
Pripravili pa smo tudi poseben popust pri nakupu revij National Geographic Slovenija in National Geographic Junior, v katerih si lahko preberete še več o filmu.

 

 

Fotografije

Obisk sove in kragulja ter filmske ekipe na Pticah jezer
Obisk sove in kragulja ter filmske ekipe na Pticah jezer

Ptice jezer, njihova vrnitev Ptice jezer, njihova vrnitev

Matej Vranič

Film odstira osupljive podrobnosti iz življenja ptic v enoletnem obdobju.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Sibyl Sibyl

Justine Triet

sreda, 12. 08. 2020 / 18:45 / Dvorana

Sibyl, naveličana psihoterapevtka, se odloči posvetiti svoji prvi strasti: pisanju. Njena nova pacientka, obetavna igralka Margot, se izkaže za sila mikaven vir navdiha in mladenkina zgodba Sybil kmalu povsem prevzame. Medtem ko se vse bolj zapleta v igralkino burno življenje, na dan privrejo zakopani spomini in Sybil se mora soočiti s svojo preteklostjo.

Sedem veličastnih The Magnificent Seven

John Sturges

sreda, 12. 08. 2020 / 21:00 / Kongresni trg

Film Johna Sturgesa, ki na Divji zahod premesti klasiko Akire Kurosawe Sedem samurajev, se z legendarno igralsko zasedbo, nepozabno glasbo in duhovitimi dialogi uvršča med najbolj priljubljene vesterne vseh časov.

Medena dežela Medena zemja

Tamara Kotevska, Ljubomir Stefanov

sreda, 12. 08. 2020 / 21:00 / Dvorana

Film, v katerem odročna makedonska vasica postane mikrokozmos sodobnega sveta, je portret krhkega ravnovesja med človekom in naravo, pogled v hitro izginjajoči način življenja ter poklon trdoživosti, življenjski energiji in optimizmu neke ženske.