Danes je blagajna odprta od 14:00 do 20:30 (odpre se čez 04:54).
Norčavi pustni zajtrk v Kinodvoru

Norčavi pustni zajtrk v Kinodvoru

Na pustno soboto smo na Kinobalonovem pustnem zajtrku lovili nagajive balone ter se posladkali z miškami in krofi!

Na pustno soboto, 22. februarja, se je v Kinodvoru odvil tradicionalni Kinobalonov pustni zajtrk – norčava živalska povorka z nagajivimi baloni in sladkimi krofi ter miškami!

Male in velike pustne maske so si ob 10. uri ogledale sklop kratkih animiranih filmov Pripovedke iz živalskega kraljestva. Takoj zatem je nabrita povorka male in velike maske pospremila iz Dvorane v Kavarno, kjer se je odvilo norčavo pustno rajanje. Maskam ni zmanjkalo ne krofov ne mišk, kaj šele dobre volje! Pa tudi zimo so uspešno odgnale!

Fotografije

Pripovedke iz živalskega kraljestva Pripovedke iz živalskega kraljestva

razno

Šest kratkih likovno raznovrstnih pripovedk iz živalskega kraljestva za vso družino, tudi za najmlajše.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Corpus Christi Boże Ciało

Jan Komasa

sreda, 30. 09. 2020 / 15:00 / Dvorana

Film, temelječ na resničnem pojavu lažnih duhovnikov na Poljskem, je sodobna in provokativna parabola o veri, odpuščanju in odrešitvi, ki jo poganja nepozabni nastop glavnega igralca.

Zadnjič

O neskončnosti Om det oändliga

Roy Andersson

sreda, 30. 09. 2020 / 18:00 / Dvorana

Švedski mojster Roy Andersson naniza neskončno, brezčasno zgodbo o absurdnosti in krhkosti našega obstoja. Film – hkrati oda in žalostinka – je refleksija o človeškem življenju v vsej njegovi lepoti in krutosti, veličastnosti in banalnosti.

Novo na sporedu

Bog obstaja, ime ji je Petrunija Gospod postoi, imeto i’ e Petrunija

Teona Strugar Mitevska

sreda, 30. 09. 2020 / 20:30 / Dvorana

Film, posnet po dogodku, ki je pred leti vznemiril malo makedonsko skupnost, je univerzalna in nadvse aktualna zgodba o uporu proti patriarhalni družbi. Dobitnik nagrade LUX in nagrade Art kino mreže Slovenije.