Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:00 (odprto še 09:41, tel: 01 239 22 17).
Mladi vabljeni k prijavam v 3. Kinotripov filmski klub

Mladi vabljeni k prijavam v 3. Kinotripov filmski klub

Iščemo mlade med 15. in 18. letom, ki imajo radi film in kino ter jih zanima sodelovanje pri pripravi mednarodnega filmskega festivala. Prijave zbiramo do 23. oktobra.

Kaj bomo počeli na filmskem klubu?

Gledali filme, o njih razpravljali in jih izbirali za program 3. mednarodnega filmskega festivala Kinotrip – mladi za mlade, ki se bo odvil med 28. in 31. marcem 2018. Poleg filmskega programa bomo zasnovali tudi spremljevalno dogajanje s pogovori s filmskimi gosti, delavnicami in zaključno zabavo. Na filmskem klubu ne bomo snemali filmov.

Kdaj in kje se bo odvijal filmski klub?

Enkrat tedensko v Kinodvoru (Kolodvorska 13, Ljubljana), praviloma ob ponedeljkih (med 16. in 19. uro), občasno pa tudi ob sobotah (med 12. in 16. uro). Prvo srečanje bo potekalo v soboto, 11. novembra 2017. Razpored preostalih srečanj bomo dorekli na klubu. Klubska srečanja bodo potekala vse do festivala.

Kdo se lahko prijavi?

Mladi med 15. in 18. letom, ki imajo radi film in kino. Za udeležbo ne potrebuješ nobenega predznanja, imeti moraš le čas ob ponedeljkih in sobotah ter veliko zanimanja za sodelovanje. Število mest je v filmskem klubu omejeno. Mlade člane bomo v Kinodvoru izbrali po lastni presoji, tako da bo skupina čim bolj raznolika.

Do kdaj in kako se lahko prijavim?

Izpolnjeno prijavnico vrni na e-naslov: kinotrip@kinodvor.org do ponedeljka, 23. oktobra 2017. V petek, 27. oktobra, bomo vse prijavljene obvestili, ali so bili izbrani za filmski klub.

Za vse dodatne informacije ti je z veseljem na voljo mentorica filmskega kluba Živa Jurančič na telefonski številki 030 614 243 ali preko e-pošte: kinotrip@kinodvor.org.

Se vidimo v kinu. Naj te film odpelje!

četrtek, 14. 09. 2017

S filmom do obveznih izbirnih vsebin

Kinotripova transverzala je poseben paket štirih filmskih projekcij po znižani ceni za dijake na 3. mednarodnem filmskem festivalu Kinotrip – mladi za mlade.

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.