Danes je blagajna odprta od 15:45 do 20:45 (odprto še 27 minut, tel: 01 239 22 17).
Kinotripova premiera filma Pokliči me po svojem imenu

Kinotripova premiera filma Pokliči me po svojem imenu

Na spored prihaja Kinotripov nagrajenec z 28. festivala Liffe! Premierno si ga bomo ogledali v sredo, 31. januarja ob 19. uri. Vstopnice so že v prodaji.

Kinotripovo mladinsko žirijo je film Pokliči me po svojem imenu navdihnil s silovito ljubezensko zgodbo in ganljivo iskrenostjo ter z njimi ostal še dolgo po odhodu iz kinodvorane.

Na premieri filma se bo javnosti prvič predstavila nova skupina mladih članov 3. Kinotripovega filmskega kluba, ki od jeseni dalje skrbno pripravlja 3. mednarodni filmski festival Kinotrip. Na filmska potovanja se bomo letos odpravili med 28. in 31. marcem 2018.

Za čim daljšo filmsko zaljubljenost pa premierni projekciji filma sledita še Kinotripova pogostitev in druženje v Kavarni Kinodvora v ritmih Sufjana Stevensa.

Dress code: 80s srajca!

Pokliči me po svoje imenu Call Me by Your Name
Luca Guadagnino, Italija/Francija/Brazilija/ZDA, 2017

Sedemnajstletni Elio preživlja počitnice v družinski hiši na severu Italije. Čaka, da mine poletje, dokler k njim ne pride očetov novi asistent, postavni Američan Oliver. Elio je sprva do gosta zadržan, počasi pa drug drugemu lezeta pod kožo in privlačnost med njima postane neustavljiva. Ko le poletje zdaj ne bi nikoli minilo!

 

Pokliči me po svojem imenu Call Me by Your Name

Luca Guadagnino

Luca Guadagnino se s filmom, ki je posnet po istoimenskem romanu Andréja Acimana, vrača v opojno poletje v osrčju severne Italije s tenkočutno zgodbo o odraščanju ter nadvse čutno zgodbo o prvi ljubezni.

sobota, 18. 11. 2017

Na 28. Liffu smo podelili 2. Kinotripovo nagrado mladinske žirije

Najboljši film po izboru Kinotripove mladinske žirije je film Pokliči me po svojem imenu.

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.