Danes je blagajna odprta od 15:40 do 20:30 (za danes zaprto).
Kinotripova premiera filma Lepi fant

Kinotripova premiera filma Lepi fant

V sredo, 13. februarja ob 19.30! Projekcija je razprodana.

Zgodba o očetu in sinu ter njuni tesni povezanosti, ki je postavljena pred težko preizkušnjo, ko mladi odraščajoči Nic (Timothée Chalamet) zdrsne v svet droge. Nic odrašča v srečni družini s predanim očetom Davidom. Njegova starša sta ločena, a nova družina očeta mu nudi ljubeč dom. Kljub temu se vsi skupaj znajdejo v boju z Nicovo odvisnostjo, sredi vrtiljaka padcev in vzponov, laži, obupa in večnega upanja. Film Lepi fant, posnet po resničnih spominih očeta in sina, nas tako spomni, da se tudi srečne družine, ljubeči očetje in lepi fantje lahko znajdejo pred težkimi preizkušnjami.

Več o filmu na spletni strani – tukaj.


Na Kinotripovi premieri se bo javnosti predstavila nova skupina Kinotripovega filmskega kluba, ki že pripravlja 4. mednarodni filmski festival Kinotrip! Ta se bo odvil med 28. in 30. marcem.

Ogledu filma sledi Kinotripovo druženje v Kavarni.

Projekcija je razprodana. Spored prihajajočih pa najdete – tukaj.

 

Lepi fant Beautiful Boy

Felix van Groeningen

Trpka, a ljubezni in upanja polna drama o ljubeči družini in njenem dolgoletnem boju s sinovo odvisnostjo, posneta po dveh knjigah: spominih očeta in spominih sina.

nedelja, 10. 03. 2019

4. mednarodni filmski festival Kinotrip

Trije dnevi, šest celovečernih filmov in en program kratkih s pestrim spremljevalnim dogajanjem – med 28. in 30. marcem v Kindovoru. Vstopnice že v prodaji!

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.