Danes je blagajna odprta od 17:00 do 20:00 (za danes zaprto).
Kinotripov dvojček na 14. Animateki

Kinotripov dvojček na 14. Animateki

Kinotripov dvojček dijakom na 14. Animateki omogoča ogled dveh celovečernih filmov, Konji na oknih in Zombilenij, po prav ugodni ceni. Kinotripali bomo v petek in soboto, 8. in 9. decembra.

Cena Kinotripovega dvojčka za dijake je 6 evrov. Vstopnice so že v prodaji pri blagajni Kinodvora.

Petek, 8. 12. 2017 ob 17:00
Konji na oknu (Poetično perzijsko razodetje Rosie Ming)
Window Horses: The Poetic Persian Epiphany of Rosie Ming, Ann Marie Fleming, 2016

Rosie Ming, mlada kanadska pesnica, še nikoli ni bila na potovanju in sanja o Parizu. Namesto v Pariz pa jo povabijo na festival poezije v Iranu. V mestu Širaz jo čaka vznemirljiva izkušnja spoznavanja pesnikov z vsega sveta. S pomočjo domačinov pa po naključju začne odkrivati tudi skrito družinsko zgodovino. Film o najrazličnejših raznolikostih, radovednosti in iskanju svojega glasu v čarobnosti poezije.

Sobota, 9. 12. 2017 ob 18:00
Zombilenij
Zombillénium, Arthur de Pins, Alexis Ducord, 2017

Zombilenij je videti kot povsem navaden zabaviščni park, a je vse prej kot to. Je zavetišče za glamurozne vampirje, odpadniške zombije, svojeglave čarovnice in druge kreature. Prebivalci parka so siti svoje večne rutine strašenja ljudi in tudi park posluje z izgubo. Rešita jih lahko le nova poslovna ideja in človeški investitor. Vase zagledani vampir Steven v trenutku zazna odlično priložnost za uspeh. Vendar ne bo šlo zlahka! Na sceni je tudi Hector, nekdanji zagrizeni inšpektor, zdaj demon. Kdo bo naslednja zvezda zabaviščnega parka?

Več o 14. Animateki na spletni strani www.animateka.si.

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.