Danes je blagajna odprta od 14:15 do 21:00 (odpre se čez 03:54).
Kinotrip
Filmski program - mladi za mlade: mednarodni filmski festival Kinotrip, filmski dogodki čez leto in Kinotripov filmski klub. Naj te film odpelje!

Aktualno

Kinotripova projekcija: Sladičeva pica

V petek, 4. februarja ob 17. uri, se podamo na prav poseben ljubezenski trip sredi hektičnega odraščanja v ikoničnem Los Angelesu sedemdesetih let. Vstopnice že v prodaji!

Kinotripova projekcija: Sladičeva pica

V petek, 4. februarja ob 17. uri, se podamo na prav poseben ljubezenski trip sredi hektičnega odraščanja v ikoničnem Los Angelesu sedemdesetih let. Vstopnice že v prodaji!

torek, 28. 12. 2021

Kinotrip izpostavlja: Francoska depeša

Film, ki diši po časopisnem tisku in francoskih filmih, obarvan z Andersonovimi barvami in zvezdniško igralsko ekipo. Kinotrip priporoča – na sporedu od 6. januarja.

Klub Kinodvor - ponudba za dijake

Članstvo v Klubu Kinodvor prinaša poleg znižane cene vstopnic tudi številne druge ugodnosti. Dijakom in dijakinjam pa še vabilo na odprtje festivala Kinotrip. Članarina za dijake – 10 evrov.

Kinotripove dejavnosti

Dogodki

Na Kinotripovih dogodkih gledamo filme z rednega sporeda Kinodvora, se po njih tudi družimo in pogovarjamo z zanimivimi gosti. Dogodki potekajo skozi celo leto približno enkrat mesečno.

Filmski klub

Na Kinotripovem filmskem klubu mladi snujejo filmski in spremljevalni program mednarodnega filmskega festivala Kinotrip. Prijave v klub zbiramo enkrat letno. Novo ekipo bomo sestavljali predvidoma pozno pomladi 2022.

Filmski festival

Mednarodni filmski festival Kinotrip, največji dogodek programa Kinotrip, vsako leto prinese izbrane filme za raznolike filmske okuse z bogatim spremljevalnim programom. Festivalski program izberejo mladi za mlade. Naslednja edicija festivala se bo odvila jeseni 2022.

Kinotrip na Liffu

Kinotripova mladinska žirija si na Liffu ogleda izbrane filme in najboljšega po svojem izboru razglasi na sklepni prireditvi festivala. Pridruži se jim pri ogledu nominiranih filmov!

Spremljaj Kinotrip

Kinotrip na Facebooku

Kinotrip na Instagramu

Več o programu Kinotrip

Piši nam na kinotrip@kinodvor.org

Projekt finančno podpira Slovenski filmski center, javna agencija Republike Slovenije.

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.

Vsi prispevki

Kinotripove novice in utrinki

torek, 28. 12. 2021

Kinotrip izpostavlja: Sladičeva pica

Ljubezenski trip sredi hektičnega odraščanja v ikoničnem Los Angelesu sedemdesetih let. Kinotrip priporoča – v izbranih terminih od 7. januarja.

torek, 28. 12. 2021

Kinotrip izpostavlja: Dune: peščeni otok

Težko pričakovana priredba znanstvenofantastične klasike ponovno na Kinodvorovem sporedu v nedeljo, 2. januarja ob 19. uri.

torek, 28. 12. 2021

Kinotrip izpostavlja: Dogodek

Film, ki si je na zadnjem LIFFu prislužil Kinotripovo nagrado mladinske žirije bo na sporedu v torek, 4. januarja ob 17. uri!