Danes je blagajna odprta od 10:00 do 19:00 (za danes zaprto).
Kinodvor 100: Animiramo silhuete

Kinodvor 100: Animiramo silhuete

Petdnevna delavnica animiranega filma za otroke od 9. leta. Od 3. do 7. julija vsak dan od 9:00 do 13:00. VSA MESTA NA DELAVNICI SO ZASEDENA.

Na petdnevni delavnici bodo otroci skupaj ustvarili animirani film s silhuetami v tehniki stop animacije. Na svetlobni mizi bodo animirali silhuete in sence v slogu filmov Lotte Reiniger, ki je bila ena prvih avtoric animiranega filma in je v tej tehniki ustvarjala že pred davnimi sto leti. S posebno tematsko delavnico obeležujemo stoletnico kina na Kolodvorski. Mentorici: Jelena Dragutinović in Andreja Goetz, Društvo Slon.

Cena delavnice je 80 €, za člane Kluba Kinobalon 60 € (letna naročnina znaša 15 €). Prednostno vpisujemo člane Kluba Kinobalon, in sicer pri blagajni Kinodvora od 3. do 15. maja. Po 15. maju vpisujemo tudi otroke, ki niso člani Kluba Kinobalon. V ceno je vključen ogled filmov v kinu. Znesek poravnate ob vpisu pri blagajni Kinodvora.

 

 

Napovedujemo:
Glasbeno-filmska delavnica
Konec avgusta bo v organizaciji KUD Pojoča skleda potekala delavnica, na kateri se bodo udeleženci podali v svet glasbene spremljave za film in nato jeseni v Kinodvoru izvedli Kinobalonov koncert. Več informacij sledi na spletni strani Kinodvora.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.