Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:00 (odprto še 46 minut, tel: 01 239 22 17).
Kakec in nenavaden pasji sprehod

Kakec in nenavaden pasji sprehod

Premiera filma Jaz sem William bo v soboto, 14. septembra ob 16:00.

William rad sprehaja sposojenega psa, ki deluje malce nevarno, v resnici pa je komunikacija med psom in dečkom dobra. Kako ravnamo s psom, kako pse sprehajamo in kaj vse lahko z njimi počnemo, bomo izvedeli na premieri filma, ki bo v soboto, 14. septembra. Ob 15. uri bomo v Kavarni izmenjali nekaj besed o tem, kaj pomeni imeti psa, nato pa se bomo preizkusili v hitrostni igri pobiranja kakcev! Po filmu boste lahko otroci peljali na sprehod kar dva psa. Sprehod ne bo čisto navaden, saj se obeta vrsta pasjih trikov. Z vami bosta pasji ljubiteljici Mateja Lukežič in Polona Peršuh. Obe delavnici sta namenjeni otrokom od 8. leta, prijave niso potrebne.

Jaz sem William Jeg er William

Jonas Elmer

William je veder deček, ki najde svojo pot. Film z veliko mero vedrine, humorja in razumevanjem otroške perspektive. 

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Sibyl Sibyl

Justine Triet

sreda, 12. 08. 2020 / 18:45 / Dvorana

Sibyl, naveličana psihoterapevtka, se odloči posvetiti svoji prvi strasti: pisanju. Njena nova pacientka, obetavna igralka Margot, se izkaže za sila mikaven vir navdiha in mladenkina zgodba Sybil kmalu povsem prevzame. Medtem ko se vse bolj zapleta v igralkino burno življenje, na dan privrejo zakopani spomini in Sybil se mora soočiti s svojo preteklostjo.

Sedem veličastnih The Magnificent Seven

John Sturges

sreda, 12. 08. 2020 / 21:00 / Kongresni trg

Film Johna Sturgesa, ki na Divji zahod premesti klasiko Akire Kurosawe Sedem samurajev, se z legendarno igralsko zasedbo, nepozabno glasbo in duhovitimi dialogi uvršča med najbolj priljubljene vesterne vseh časov.

Medena dežela Medena zemja

Tamara Kotevska, Ljubomir Stefanov

sreda, 12. 08. 2020 / 21:00 / Dvorana

Film, v katerem odročna makedonska vasica postane mikrokozmos sodobnega sveta, je portret krhkega ravnovesja med človekom in naravo, pogled v hitro izginjajoči način življenja ter poklon trdoživosti, življenjski energiji in optimizmu neke ženske.