Danes je blagajna odprta od 16:00 do 20:00 (odprto še 01:06, tel: 01 239 22 17).
Iz Kino Otoka v Kinobalon

Iz Kino Otoka v Kinobalon

Pristen afriški film in dokumentarec o nenavadnem športu za najstnice bosta na sporedu le 16. in 17. junija.

Ne zamudite enkratne priložnosti za ogled dveh filmov za otroke in mlade. Film Superjunakinja Modo (16. junija ob 17:00) je na letošnjem Berlinalu požel izjemno veliko zanimanja, saj je afriški film za otroke in mlade le redko na sporedu evropskih kinematografov. Finski dokumentarec Revolucija lesenih konjičkov (17. junija ob 15:00) pa obravnava fenomen enega bolj nenavadnih športov, za katerim norijo najstnice na Finskem. Film Superjunakinja Modo je brezplačen za člane Kluba Kinobalon!

 

Superjunakinja Modo Supa Modo

Likarion Wainaina

Navdihujoča zgodba o deklici, ki s pomočjo domišljije, prijateljstva in ljubezni postane prava superjunakinja.

Revolucija lesenih konjičkov Keppihevosten vallankumous

Selma Vilhunen

Zabaven in navdihujoč dokumentarec o najstnicah, ki odkrijejo svoj glas in talent v nenavadnem športu – jahanju lesenih konjičkov.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Kolonija: mularija Une colonie

Geneviève Dulude-De Celles

sobota, 06. 06. 2020 / 17:00 / Dvorana

Film estetsko in poetično prikaže čustva v obdobju zgodnjega najstniškega iskanja avtentičnosti in je hkrati posvetilo sestrski ljubezni. Glavna nagrada mladinske žirije na Berlinalu 2019.

Mali Joe Little Joe

Jessica Hausner

sobota, 06. 06. 2020 / 20:00 / Dvorana

Film Jessice Hausner je po režiserkinih besedah »parabola o skrivnosti, ki jo nosimo v sebi«. Nagrada za najboljšo igralko v Cannesu.

Deževen dan v New Yorku A Rainy Day in New York

Woody Allen

nedelja, 07. 06. 2020 / 19:00 / Dvorana

Par načrtuje romantični vikend na Manhattnu, a njuni načrti se podrejo tako hitro, kot sonce prekrijejo oblaki. Kmalu se ločita in znajdeta vsak v svojem v vrtincu naključnih srečanj in komičnih dogodivščin.