Danes je blagajna odprta od 10:00 do 00:00 (do 1. junija zaprto).
Foto utrinki Bratovščine Sinjega galeba

Foto utrinki Bratovščine Sinjega galeba

Kino je idealen prostor za pripovedovanje ob animiranih ilustracijah.

Vabljeni k ogledu fotografij s pripovedovalske predstave Bratovščina Sinjega galeba, ki se je zgodila v soboto, 23. marca 2019 na 22. Pripovedovalskem festivalu. Na velikem platnu Kinodvora so ilustracije Matjaža Schmidta še lepše, pripovedovanje v kinu pa je izjemno doživeto.

Pripovedovala je Špela Frlic, avtor glasbe je Metod Banko, ilustracije je animiral Jure Lavrin. Predstava je nastala v produkciji Vodnikove domačija Šiška.

 

Fotografije

Bratovščina Sinjega galeba Bratovščina Sinjega galeba

Dogodek Bratovščina Sinjega galeba 23. 1. odpade zaradi bolezni v ustvarjalni ekipi. Namesto tega bo Špela Frlic pripovedovala izbor balkanskih čudežnih pravljic.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Jadralke Maiden

Alex Holmes

ponedeljek, 01. 06. 2020 / 17:30 / Dvorana

Navdihujoč dokumentarec o Tracy Edwards, ki je drzno skočila v moški zelnik in postala skiperka prve jadrnice z izključno žensko posadko na najbolj ekstremni regati sveta.

To morajo biti nebesa It Must Be Heaven

Elia Suleiman

torek, 02. 06. 2020 / 17:00 / Dvorana

Komedija zmešnjav, v kateri režiser potuje iz Palestine v Pariz in New York – a kamorkoli gre, povsod najde svojo domovino. Elia Suleiman (Božje posredovanje) je film opisal kot »burlesko, ki se napaja v svetu absurda«.

Parazit Gisaengchung

Bong Joon-ho

torek, 02. 06. 2020 / 20:00 / Dvorana

Film, ki ga režiser označuje za »komedijo brez klovnov, tragedijo brez negativcev«, je čudovito nepredvidljiva družinska tragikomedija o neizogibnem konfliktu med tistimi, ki imajo, in tistimi, ki nimajo. Dobitnik zlate palme v Cannesu in štirih oskarjev, vključno za najboljši film.