Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:10 (odpre se čez 05:33).
Filmsko srečanje v februarju: Medena dežela

Filmsko srečanje v februarju: Medena dežela

Filmska srečanja začasno še domujejo na spletu. Spletnemu ogledu filma bo v sredo, 17. februarja, ob 11. uri sledil pogovor v živo z Ireno Matko Lukan in gostom Gorazdom Trušnovcem.

Februarsko filmsko srečanje za abonentke in abonente se bo v spletni obliki zgodilo v sredo, 17. februarja. Spletni projekciji filma Medena dežela bo sledil pogovor v živo prek spleta ob 11. uri, ki ga bo moderirala Irena Matko Lukan. Na platformi Zoom se nam bo pridružil Gorazd Trušnovec, urbani čebelar in filmski kritik.

Za ogled filma in pogovora so obvezne prijave.
Februarski dogodek je namenjen le abonentom Filmskih srečanj ob kavi v sezoni 2019/2020. Ogled filma in udeležba na pogovoru sta zanje brezplačna.

***

Prijave za ogled filma in pogovora sprejemamo do vključno ponedeljka, 15. februarja, na e-naslovanja.banko@kinodvor.org. Ob tem vas vljudno prosimo, da nam v primeru, če je na en e-naslov prijavljenih več abonentov, to sporočite.

 

NAVODILA ZA OGLED FILMA IN POGOVORA PREK SPLETA

Vsem prijavljenim abonentkam in abonentom bomo v torek, 16. februarja, ob 10. uri poslali povezavo do filma in geslo ter povezavo, na kateri se boste lahko udeležili pogovora v živo na Zoomu.
Za vse, ki se pogovora v živo ne morete udeležiti, bo kasneje na voljo tudi posnetek.

Film bo z geslom dostopen za ogled v torek, 16. februarja, med 15. in 21. uro ter v sredo, 17. februarja, med 8. in 11. uro.

Osnovna tehnična navodila za ogled filma in pogovora prek spleta najdete tudi tukaj. Pripravili pa smo tudi slikovna navodila za lažjo orientacijo po spletnih platformah pri ogledu filma in pogovora. Ta najdete tukaj.

Veseli bomo vaših odzivov! Komentarje k filmu, vprašanja za gosta ali utrinke vaše filmske izkušnje lahko pošljete na e-naslov: anja.banko@kinodvor.org. Vaša vprašanja in komentarje bomo z veseljem vključili v pogovor, če nam jih posredujete dovolj zgodaj.

Medena dežela Medena zemja

Tamara Kotevska, Ljubomir Stefanov

Film, v katerem odročna makedonska vasica postane mikrokozmos sodobnega sveta, je portret krhkega ravnovesja med človekom in naravo, pogled v hitro izginjajoči način življenja ter poklon trdoživosti, življenjski energiji in optimizmu neke ženske.

Navodila za ogled filma in pogovora prek spleta

Kako potekajo Filmska srečanja prek spleta? Uporabne informacije in tehnična navodila.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.