Danes je blagajna odprta od 17:00 do 20:30 (odpre se čez 05:33).
Filmski program spletne platforme Film v bolnici

Filmski program spletne platforme Film v bolnici

Spletna platforma ponuja pester nabor kakovostnih filmov – kratkih in dolgih, animiranih in igranih … za otroke in mlade v bolnici. Posamezne filme spremljajo tudi dodatne igrive dejavnosti.

Spodaj je objavljen seznam celovečernih filmov, trenutno dostopnih na platformi. Te dopolnjuje še program kratkih s celega sveta za otroke in mlade od 3. do 18. leta starosti.

Najboljši rojstni dan 4+
Michael Ekbladh, 2021, sinhronizirano
Vsak otrok ima rad svoj rojstni dan in nepričakovane dogodivščine! Družinski animirani film je primeren tudi za mlajše otroke in za prvo izkušnjo celovečernega filma.

Tudi miši gredo v nebesa 7+
Denisa Grimmová, Jan Bubeníček, 2021, sinhronizirano
Razburljivo popotovanje miške in lisjaka je izjemna animirana pripoved o upanju, ljubezni in pogumu premagati na videz še tako nepremagljive stvari.  

Šola čarobnih živali 8+
Gregor Schnitzler, 2021, podnapisi
Čarobna pripoved o običajnih otrocih na nenavadni šoli s še bolj nenavadnimi živalmi, ki otrokom pomagajo odkrivati čudovite plati življenja – pustolovščine in prijateljstvo.

Los bando 9+
Christian Lo, 2018, podnapisi
Mladinska komedija o čudoviti klapi neprilagojenih, ki se odpravijo na »road trip«, da bi uresničili svoje sanje.

Kapitanka Nova 9+
Maurice Trouwborst, 2021, podnapisi
Vrtoglava znanstveno-fantastična pustolovščina, v kateri kapitanka Nova potuje nazaj v leto 2025, da bi preprečila nepovratni okoljski zlom.

Nenavaden teden s Tesso 9+
Steven Wouterlood, 2019, podnapisi
Topla zgodba o odraščanju in prijateljstvu je posneta po istoimenskem romanu Anne Woltz, ki je preveden tudi v slovenščino. 

Milosti polni 12+
Roberto Bueso, 2022, podnapisi
Navdihujoč družinski film o nogometu, nunah in predrzno navihani enajsterici, poln humorja, topline in srčne predanosti. 

Olga 15+
Elie Grappe, 2021, podnapisi
Petnajstletna ukrajinska gimnastičarka je razpeta med Švico, kjer se pripravlja na evropsko prvenstvo, in Kijevom, kjer njena mati, novinarka, poroča o majdanski revoluciji. Film Olga je svetovno premiero doživel v sekciji Teden kritike festivala v Cannesu in se kot švicarski kandidat potegoval za nominacijo za oskarja.

Film v bolnici

Mednarodna spletna platforma, ki prinaša filmski svet otrokom in mladim v bolnicah.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.