Danes je blagajna odprta od 15:00 do 21:00 (odpre se čez 10:35).

Vojna zvezd: Sila se prebuja Star Wars: The Force Awakens

J.J. Abrams / ZDA / 2015 / 136 min / angleščina

Sedmo nadaljevanje kultne vesoljske pustolovščine v režiji mojstra vizualnih spektaklov J. J. Abramsa (Misija: nemogoče 3, Zvezdne steze).

igrajo Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Oscar Isaac, Daisy Ridley

IMDb Uradna stran

Trideset let po Jedijevi vrnitvi in padcu Imperija preti galaksiji nova nevarnost. Zavladati ji skuša militantna frakcija Prvi red, ki se ji lahko postavi po robu samo pisana druščina novih junakov in prekaljenih bojevnikov na čelu s princeso Leio in kapitanom Hanom Solom. Sedmo nadaljevanje kultne vesoljske pustolovščine v režiji mojstra vizualnih spektaklov J. J. Abramsa (Misija: nemogoče 3, Zvezdne steze).

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Divja Slovenija Divja Slovenija

Matej Vranič

petek, 24. 09. 2021 / 16:00 / Dvorana

Novi film Mateja Vraniča (Ptice jezer) je čudovit dokumentarni prelet skozi bogastvo naravnega okolja v Sloveniji. Filmu dajejo poseben pečat izjemno redko videni prizori v naravi.

Zakaj skačem The Reason I Jump

Jerry Rothwell

petek, 24. 09. 2021 / 16:30 / Mala dvorana

Film, posnet po knjižni uspešnici negovorečega avtističnega dečka, je senzorično filmsko popotovanje po neznanem svetu. Dokumentarec, ki nam odpre oči in zruši naše predstave o avtizmu.

Oče The Father

Florian Zeller

petek, 24. 09. 2021 / 18:15 / Dvorana

Gledalec se znajde v glavi protagonista, ki obupano išče izgubljene koščke sestavljanke, da bi znova sestavil sliko svojega življenja. Pretresljiva drama, ki se poigrava z elementi trilerja in srhljivke, je Anthonyju Hopkinsu prinesla letošnjega oskarja za najboljšega igralca.