Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:00 (odprto še 07:54, tel: 01 239 22 17).
3. Kinotrip

S porazi do zmage Schultersieg

Anna Koch / Nemčija / 2016 / 82 min / podnapisi, nemščina

Naj te film odpelje do naslova prvakinje!

scenarij Anna Koch, Julia Lemke, fotografija Julia Lemke, montaža Martin Reimers, Henrike Dosk, produkcija Jolanka Höhn, Romana Janik, zvok Jana Irmert, Jan Pasemann, Alexandra Praet, glasba Kurt Koch, Jana Irmert

IMDb

Fotografije

S porazi do zmage
S porazi do zmage

zgodba
Janny, Lisa, Debby in Michelle so mlade športnice, ki trenirajo rokoborbo. Od trinajstega leta živijo v priznanem športnem internatu. Vse imajo svoje sanje in visoke ambicije, še več, večina cilja na najvišje stopničke. Vendar pa je pot do uspeha polna trdega dela, ovir, odrekanj, dvomov, padcev in vzponov. Ali se bodo kateri od njih izpolnile sanje in bo premagala vso konkurenco?

3. mednarodni filmski festival Kinotrip

Štirje dnevi, osem celovečernih filmov, en program kratkih in cel kup spremljevalnih dogodkov. Za različne filmske značaje ~ različni filmski žanri in zvrsti, vsi po izboru mladih. Od 28. do 31. marca!

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Po soncu Aftersun

Charlotte Wells

sreda, 17. 04. 2024 / 15:00 / Dvorana

Režiserko je brskanje po starih družinskih albumih navdihnilo k razmisleku o tem, kako morda nikoli ne bomo zares razumeli kompleksnega notranjega življenja ljudi, ki jih imamo radi. Njen globoko osebni, slogovno izvirni in ganljivi celovečerni prvenec je navdušil kritike na festivalu v Cannesu in se uvrstil na številne lestvice najboljših filmov leta 2022.

Radikal Radical

Christopher Zalla

sreda, 17. 04. 2024 / 17:20 / Dvorana

»Na svetu je toliko ljudi, ki nikoli ne dobijo priložnosti. To je zgodba o tem, kaj se zgodi, ko jo dobijo.« Film, posnet po resnični zgodbi o nekonvencionalnem mehiškem učitelju, je prejel nagrado občinstva na festivalu Sundance.

Duhovnica Duhovnica

Maja Prettner

sreda, 17. 04. 2024 / 19:00 / Mala dvorana

Film spremlja svobodomiselno evangeličansko duhovnico Jano, ki se sooča z življenjsko dilemo, ali naj zapusti duhovniški poklic.