Danes je blagajna odprta od 15:45 do 21:30 (odpre se čez 09:33).

ona her

Spike Jonze / ZDA / 2013 / 126 min / angleščina

Ljubezenska zgodba Spika Jonzeja.

režija in scenarij Spike Jonze, fotografija Hoyte Van Hoytema, montaža Eric Zumbrunnen, kostumografija Casey Storm, scenografija K.K. Barrett, glasba Arcade Fire (dodatna glasba: Owen Pallett), producenti Megan Ellison, Spike Jonze in Vincent Landay, izvršni producenti Daniel Lupi, Natalie Farrey in Chelsea Barnard, igrajo Joaquin Phoenix, Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde in Scarlett Johansson, distribucija v Sloveniji Continental film, uradna stran filma

IMDb Uradna stran

Spike Jonze (Biti John Malkovich, Prilagajanje) predstavlja eno najbolj nenavadnih filmskih romanc vseh časov: zgodbo o osamljenem moškem, ki se zaplete v ljubezensko razmerje s svojim operacijskim sistemom (glas Scarlett Johansson). Ganljivi in duhoviti razmislek o spreminjajoči se naravi ljubezni v sodobnem svetu je dobitnik oskarja in zlatega globusa za scenarij ter nagrade National Board of Review za najboljši film in režijo.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Dancing Queen Dancing Queen

Aurora Gossé

nedelja, 14. 07. 2024 / 16:45 / Dvorana

Mina se noro zaljubi v slavnega plesalca in začne plesati. Ganljiv družinski plesni film o sledenju lastnim sanjam, o izvirnosti namesto popolnosti.

Joan Baez: Jaz sem hrušč Joan Baez: I Am a Noise

Miri Navasky, Maeve O’Boyle, Karen O’Connor

nedelja, 14. 07. 2024 / 17:45 / Mala dvorana

Intimen dokumentarni portret, v katerem legendarna pevka in aktivistka neobičajno odkrito spregovori o svojem življenju na odru in za njim.

Železni krempelj The Iron Claw

Sean Durkin

nedelja, 14. 07. 2024 / 19:00 / Dvorana

Tragična resnična zgodba o bratih Von Erich, ki so se v zgodnjih osemdesetih letih pod vodstvom gospodovalnega očeta zapisali med legende profesionalne rokoborbe.