Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:30 (odpre se čez 06:09).

ona her

Spike Jonze / ZDA / 2013 / 126 min / angleščina

Ljubezenska zgodba Spika Jonzeja.

režija in scenarij Spike Jonze, fotografija Hoyte Van Hoytema, montaža Eric Zumbrunnen, kostumografija Casey Storm, scenografija K.K. Barrett, glasba Arcade Fire (dodatna glasba: Owen Pallett), producenti Megan Ellison, Spike Jonze in Vincent Landay, izvršni producenti Daniel Lupi, Natalie Farrey in Chelsea Barnard, igrajo Joaquin Phoenix, Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde in Scarlett Johansson, distribucija v Sloveniji Continental film, uradna stran filma

IMDb Uradna stran

DVD filma je na voljo v naši Knjigarnici.

Spike Jonze (Biti John Malkovich, Prilagajanje) predstavlja eno najbolj nenavadnih filmskih romanc vseh časov: zgodbo o osamljenem moškem, ki se zaplete v ljubezensko razmerje s svojim operacijskim sistemom (glas Scarlett Johansson). Ganljivi in duhoviti razmislek o spreminjajoči se naravi ljubezni v sodobnem svetu je dobitnik oskarja in zlatega globusa za scenarij ter nagrade National Board of Review za najboljši film in režijo.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Cinemini: Igramo se Cinemini: Igramo se

razno

sobota, 25. 09. 2021 / 10:00 / Dvorana

Igramo se na trgu, igramo se z mucko, igramo se z gumbi, igramo se akrobacije! Pridi se igrat še ti, nam se že mudi! Program kratkih filmov s projekta Cinemini Europe.

Kinobalon / Bobri

Zverinice iz gozda Hokipoki Dyrene i Hakkebakkeskogen

Rasmus A. Sivertsen

sobota, 25. 09. 2021 / 13:45 / Dvorana

Lutkovni muzikal ali basen, ki nas nostalgično spomni na Zverinice iz Rezije.

Kinobalon / Bobri

Moj brat lovi dinozavre Mio Fratello Rincorre i Dinosauri

Stefano Cipani

sobota, 25. 09. 2021 / 16:00 / Dvorana

Ganljiv in obenem humoren film o najstniških tegobah, sprejemanju drugačnega in lastnega je posnet po resnični zgodbi ter istoimenski knjigi Giacoma Mazzariola, mladi iz kar 32 držav pa so mu podelili Evropsko nagrado mladega filmskega občinstva.