Danes je blagajna odprta od 15:45 do 20:00 (odpre se čez 07:03).

Lepotica in zver Beauty and the Beast

Bill Condon / ZDA / 2017 / 129 min / podnapisi, angleščina / 8+

Zgodba o ljubezni med samosvojo lepotico Belle ter začaranim princem, ki premaga urok in vrne življenje v pravljični grad. Čarobna filmska upodobitev Disneyjevega animiranega filma iz leta 1991 z Emmo Watson v glavni vlogi. 

režija Bill Condon, scenarij Stephen Chbosky, Evan Spiliotopoulos, glasba Alan Menken, igrajo Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Gugu Mbatha-Raw, Audra McDonald, Hattie Morahan, Nathan Mack, Ian McKellen in Emma Thompson, distribucija 2i film 

IMDb

Zgodba o ljubezni med samosvojo lepotico Belle ter začaranim princem, ki premaga urok in vrne življenje v pravljični grad. Čarobna filmska upodobitev Disneyjevega animiranega filma iz leta 1991 z Emmo Watson v glavni vlogi. 

zgodba
V majhni, na videz idilični vasici živi mlada Belle s svojim očetom. Neizmerno rada prebira knjige, z njimi beži pred dolgočasnim vaškim vsakdanom. Nekega dne se zaradi očetove nesreče znajde v ujetništvu strašne zveri. Med svojim prebivanjem v graščini spoznava čarobne in očarljive grajske prebivalce ter odkriva temno skrivnost uročenega princa, pa tudi njegovo ljubeče srce. Z vsakim dnem med njima počasi raste naklonjenost in se prebuja prava ljubezen, ki edina lahko premaga strašni urok in ponovno vrne življenje v pravljični grad. 

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Bela in Sebastijan Belle et Sébastien

Nicolas Vanier

nedelja, 03. 07. 2022 / 16:45 / Dvorana

Belfast Belfast

Kenneth Branagh

nedelja, 03. 07. 2022 / 19:00 / Dvorana

Film, postavljen v burno obdobje poznih šestdesetih let, je humoren, nežen in globoko oseben spomin Kennetha Branagha na njegovo rojstno mesto. »Za tiste, ki so ostali, tiste, ki so odšli, in vse tiste, ki smo jih izgubili.« Oskar za najboljši izvirni scenarij in nagrada BAFTA za najboljši britanski film.

Antigona - Kako si upamo! Antigona - Kako si upamo!

Jani Sever

nedelja, 03. 07. 2022 / 20:00 / Mala dvorana

Dokumentarno-igrani film po motivih drame Slavoja Žižka Trojno življenje Antigone. Dobitnik vesne za najboljši dokumentarec na Festivalu slovenskega filma.