Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:45 (odprto še 03:30, tel: 01 239 22 17).
2. festival Kinotrip:

Igrišče Korobka

Eduard Bordukov / Rusija / 2016 / 99 min

Naj te film odpelje na ulični fuzbal turnir!

režija Eduard Bordukov, scenarij Eduard Bordukov, fotografija Paul Emelin, produkcija Elena Glikman, Mikhail Degtyar, Yaroslav Jivov, igrajo Sergey Romanovich, Sergey Podolny, Kirill Degtyar, Aleksandr Melnikov, Stasya Miloslavskaya

IMDb

Kostja živi za nogomet. S prijatelji svoj prosti čas preživlja na uličnem nogometnem igrišču v blokovskem naselju. Nekega dne se Kostjeva banda spre s skupino mladih priseljencev, v kateri je glavni Damir, mlad profesionalni nogometaš. Prepir privede vse do turnirja, boja za nogometno igrišče. Kdor zmaga, ostane, poraženec pa za vedno odide. Temperatura se z vsako odigrano igro stopnjuje in napeti večdnevni turnir začne spremljati vsa soseska. Nič več ne gre samo za igrišče, temveč za prijateljstvo, ljubezen, skupnost in fair-play!

Naj te film odpelje na ulični fuzbal turnir!

Ob projekciji 31.3. se bomo na Kolodvorski ulici pred Kinodvorom preizkusili v skejtanju na Urban Roof skateparku, v Kavarni Kinodvora pa s prstnimi rolkami na Fingerbear finger-skateparku.

S podporo Nogometne zveze Slovenije in Ruskega centra znanosti in kulture.

Kino oznake: zabavno, prijateljstvo, družba in svet, pogum, šport, skupinski ogled

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Smučarske sanje Smučarske sanje

Haidy Kancler

sobota, 04. 02. 2023 / 17:30 / Mala dvorana

Dokumentarec slovenske režiserke spremlja tri afganistanska dekleta, ki sanjajo, da bi postale profesionalne smučarke in se udeležile olimpijskih iger. A ko prispejo v Evropo na intenzivni trening, se začnejo njihove sanje razblinjati …

Po soncu Aftersun

Charlotte Wells

sobota, 04. 02. 2023 / 18:30 / Dvorana

Režiserko je brskanje po starih družinskih albumih navdihnilo k razmisleku o tem, kako morda nikoli ne bomo zares razumeli kompleksnega notranjega življenja ljudi, ki jih imamo radi. Njen globoko osebni, slogovno izvirni in ganljivi celovečerni prvenec je navdušil kritike na festivalu v Cannesu in se uvrstil na številne lestvice najboljših filmov leta 2022.

Vsa ta lepota in prelivanje krvi All the Beauty and the Bloodshed

Laura Poitras

sobota, 04. 02. 2023 / 19:30 / Mala dvorana

Globoko osebni in hkrati izrazito politični dokumentarec Laure Poitras (Citizenfour) raziskuje neločljivo povezanost med aktivizmom ter življenjem in umetniškim delom Nan Goldin, ene najvidnejših svetovnih fotografinj. Zlati lev za najboljši film na lanskem festivalu v Benetkah.