Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:20 (odpre se čez 06:01).
2. festival Kinotrip:

Igrišče Korobka

Eduard Bordukov / Rusija / 2016 / 99 min

Naj te film odpelje na ulični fuzbal turnir!

režija Eduard Bordukov, scenarij Eduard Bordukov, fotografija Paul Emelin, produkcija Elena Glikman, Mikhail Degtyar, Yaroslav Jivov, igrajo Sergey Romanovich, Sergey Podolny, Kirill Degtyar, Aleksandr Melnikov, Stasya Miloslavskaya

IMDb

Kostja živi za nogomet. S prijatelji svoj prosti čas preživlja na uličnem nogometnem igrišču v blokovskem naselju. Nekega dne se Kostjeva banda spre s skupino mladih priseljencev, v kateri je glavni Damir, mlad profesionalni nogometaš. Prepir privede vse do turnirja, boja za nogometno igrišče. Kdor zmaga, ostane, poraženec pa za vedno odide. Temperatura se z vsako odigrano igro stopnjuje in napeti večdnevni turnir začne spremljati vsa soseska. Nič več ne gre samo za igrišče, temveč za prijateljstvo, ljubezen, skupnost in fair-play!

Naj te film odpelje na ulični fuzbal turnir!

Ob projekciji 31.3. se bomo na Kolodvorski ulici pred Kinodvorom preizkusili v skejtanju na Urban Roof skateparku, v Kavarni Kinodvora pa s prstnimi rolkami na Fingerbear finger-skateparku.

S podporo Nogometne zveze Slovenije in Ruskega centra znanosti in kulture.

Kino oznake: zabavno, prijateljstvo, družba in svet, pogum, šport, skupinski ogled

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Mali Timotej Petit Malabar

Patrick Volve

sobota, 13. 04. 2024 / 10:00 / Dvorana

Premierno predvajanje novih epizod o radovednem dečku Timoteju, ki s kengurujem, žirafo, lemurjem in medvedom raziskuje vesolje in naravne pojave v njem.

Široko in Kraljestvo vetrov Sirocco et le Royaume des courants d’air

Benoît Chieux

sobota, 13. 04. 2024 / 11:30 / Dvorana

Animirana uspešnica, ki gradi mostove med poezijo in filmi studia Ghibli, z očarljivmi vizualijami, ki spominjajo na Beatlesovo Rumeno podmornico. Epska sanjska pustolovščina bo celotno družino odpeljala na nepozabno potovanje.

Dodatna projekcija

Oppenheimer Oppenheimer

Christopher Nolan

sobota, 13. 04. 2024 / 13:20 / Dvorana

»Bogovi so kaznovali Prometeja, ker je ljudem prinesel ogenj.« Christopher Nolan (Tenet, Dunkirk, Izvor) prinaša epsko zgodbo o J. Robertu Oppenheimerju, ki ga pogosto označujejo za očeta atomske bombe.