Danes je blagajna odprta od 15:30 do 19:00 (odpre se čez 11:15).

Gondola Gondola

Veit Helmer / Gruzija, Nemčija / 2023 / 85 min / brez dialogov

Veit Helmer se po filmih Absurdistan in Modrček vrača na Kavkaz z ljubezensko zgodbo dveh žičničark, ki se brez dialogov razvije v odročnih gruzijskih gorah.

igrata Nini Soselia, Mathilde Irrmann

Žičnica povezuje vas v gorah z mestom v dolini. Iva začne delati kot žičničarka na povezavi z dvema gondolama. Ko gre ena gondola navzgor, gre druga navzdol. Na polovici poti se srečata. Upravljavka druge gondole je Nino. Dekleti, nad katerima upravnik izvaja strog nadzor, se srečata, ko se vsake pol ure peljeta mimo. Nekega večera se srečata po koncu delovnega časa.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Srečno naključje Coup de chance

Woody Allen

torek, 05. 12. 2023 / 16:30 / Dvorana

Woody Allen se poklanja Parizu in francoski kinematografiji v svojem prvem francosko govorečem filmu, živahni in iskrivi kriminalki o ljubezni, naključju in zločinu.

Noč evropskega filma

Rdeče nebo Roter Himmel

Christian Petzold

torek, 05. 12. 2023 / 19:00 / Dvorana

Zgodba o poletju, po katerem nič več ne bo tako, kot je bilo. Neprizanesljiva, čustveno večplastna komedija nravi je Christianu Petzoldu (Phoenix, Undine) prinesla srebrnega medveda na zadnjem Berlinalu.

Dodatna projekcija

Pretekla življenja Past Lives

Celine Song

sreda, 06. 12. 2023 / 17:00 / Dvorana

Film, ki ga je navdihnilo režiserkino resnično življenje, svojo pripoved lahkotno, nežno in prefinjeno spleta do nepričakovano silovitega čustvenega vrhunca. Veliko odkritje Sundancea in Berlinala ter eden najboljših filmov leta po mnenju številnih kritikov!