Danes je blagajna odprta od 15:30 do 21:00 (odpre se čez 09:48).
Film pod zvezdami: Kinotripov filmski izbor

Film pod zvezdami: Kinotripov filmski izbor

Za lažjo izbiro zvezdnatih filmskih večerov Kinotrip priporoča osem poslastic.

V četrtek gremo na Ljubljanski grad, kjer ponoči zasijejo tudi filmske zvezde! V sodelovanju z Ljubljanskim gradom je Kinodvor znova pripravil izbor nekaterih najbolj odmevnih filmov kinematografske sezone, ki bodo na ogled v letnem kinu pod zvezdami. Čaka pa nas tudi šest filmskih novosti!


Kinotrip priporoča:

nedelja, 14. 7.: Bojevnica
petek, 19. 7: Mrtvi ne umirajo
sobota, 20. 7.: Zvezda je rojena
četrtek, 25. 7.: Najljubša
sreda, 31. 7.: Bohemian Rhapsody
četrtek, 1. 8.: Hladna vojna
petek, 2. 8.: Črni KKKlanovec
sobota, 3. 8.: Yesterday

Celoten spored letošnjega Filma pod zvezdami najdeš na spletni strani – tukaj.

Vstopnice so že v prodaji!

Bohemian Rhapsody Bohemian Rhapsody

Bryan Singer

Zgodba o Freddieju Mercuryju in skupini Queen, od njihovega meteorskega vzpona, prek Freddiejeve solo kariere, pa vse do legendarnega nastopa na Live Aidu leta 1985. Zlati globus za najboljši film in najboljšega igralca ter štirje oskarji.

Hladna vojna Cold War

Paweł Pawlikowski

Hladna vojna, posvečena režiserjevima staršema in navdihnjena z njuno življenjsko zgodbo, je globoko osebna, z glasbo prežeta zgodba o nemogoči ljubezni v nemogočih časih. Film oskarjevca Pawła Pawlikowskega (Ida) je iz Cannesa odnesel nagrado za najboljšo režijo.

Črni KKKlanovec BlacKkKlansman

Spike Lee

Vizionarski režiser Spike Lee in producent Jordan Peele (Zbeži!) sta na platno prenesla neverjetno, a resnično zgodbo iz Amerike sedemdesetih let, ki utripa v duhu sočnih bleksploatacijskih krimi komedij, a prinaša brezkompromisen in še kako aktualen pogled na rasna razmerja v Ameriki danes. Velika nagrada žirije v Cannesu in oskar za najboljši prirejni scenarij.

Yesterday Yesterday

Danny Boyle

Jack Malik, nič kaj uspešni kantavtor iz malega mesteca ob angleški obali, med skrivnostnim izpadom elektrike doživi prometno nesrečo. Ko se prebudi, osupel spozna, da skupina The Beatles ni nikoli obstajala. Še včeraj so vsi poznali njihove pesmi, danes pa se jih spomni samo še Jack.

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.

Aktualno

Zadnji teden vsak dan

Bolečina in slava Dolor y gloria

Pedro Almodóvar

sreda, 18. 09. 2019 / 16:30 / Dvorana

Najnovejši film španskega mojstra Pedra Almodóvarja je duhovita, čutna in ganljiva avtobiografska oda filmski ustvarjalnosti, ki je Antoniu Banderasu prinesla nagrado za najboljšega igralca na letošnjem Cannesu.

Igor in Rosa Rosa

Katja Colja

sreda, 18. 09. 2019 / 19:00 / Dvorana

Celovečerni prvenec režiserke Katje Colja z Borisom Cavazzo in Lunetto Savino v glavnih vlogah je intimna drama o dolgoletni ljubezni, ki je postavljena na preizkušnjo. Je tudi zgodba o mejah in njihovem preseganju: o mejah med državami, ljudmi, generacijami, med dušo in telesom, med razumom in čustvi.

Zaton Napszállta

László Nemes

četrtek, 19. 09. 2019 / 20:30 / Dvorana

László Nemes nasledi z oskarjem nagrajeni prvenec Savlov sin z enigmatično zgodovinsko dramo o rojstvu 20. stoletja, a hkrati o civilizaciji na predvečer njenega zatona.