Danes je blagajna odprta od 10:00 do 20:00 (za danes zaprto).
Film pod zvezdami: Kinotripov filmski izbor

Film pod zvezdami: Kinotripov filmski izbor

Za lažjo izbiro zvezdnatih filmskih večerov Kinotrip priporoča osem poslastic.

V četrtek gremo na Ljubljanski grad, kjer ponoči zasijejo tudi filmske zvezde! V sodelovanju z Ljubljanskim gradom je Kinodvor znova pripravil izbor nekaterih najbolj odmevnih filmov kinematografske sezone, ki bodo na ogled v letnem kinu pod zvezdami. Čaka pa nas tudi šest filmskih novosti!


Kinotrip priporoča:

nedelja, 14. 7.: Bojevnica
petek, 19. 7: Mrtvi ne umirajo
sobota, 20. 7.: Zvezda je rojena
četrtek, 25. 7.: Najljubša
sreda, 31. 7.: Bohemian Rhapsody
četrtek, 1. 8.: Hladna vojna
petek, 2. 8.: Črni KKKlanovec
sobota, 3. 8.: Yesterday

Celoten spored letošnjega Filma pod zvezdami najdeš na spletni strani – tukaj.

Vstopnice so že v prodaji!

Bohemian Rhapsody Bohemian Rhapsody

Bryan Singer

Zgodba o Freddieju Mercuryju in skupini Queen, od njihovega meteorskega vzpona, prek Freddiejeve solo kariere, pa vse do legendarnega nastopa na Live Aidu leta 1985. Zlati globus za najboljši film in najboljšega igralca ter štirje oskarji.

Hladna vojna Cold War

Paweł Pawlikowski

Hladna vojna, posvečena režiserjevima staršema in navdihnjena z njuno življenjsko zgodbo, je globoko osebna, z glasbo prežeta zgodba o nemogoči ljubezni v nemogočih časih. Film oskarjevca Pawła Pawlikowskega (Ida) je iz Cannesa odnesel nagrado za najboljšo režijo.

Črni KKKlanovec BlacKkKlansman

Spike Lee

Vizionarski režiser Spike Lee in producent Jordan Peele (Zbeži!) sta na platno prenesla neverjetno, a resnično zgodbo iz Amerike sedemdesetih let, ki utripa v duhu sočnih bleksploatacijskih krimi komedij, a prinaša brezkompromisen in še kako aktualen pogled na rasna razmerja v Ameriki danes. Velika nagrada žirije v Cannesu in oskar za najboljši prirejni scenarij.

Yesterday Yesterday

Danny Boyle

Jack Malik, nič kaj uspešen kantavtor iz malega mesteca ob angleški obali, med skrivnostnim izpadom elektrike doživi prometno nesrečo. Ko se prebudi, osupel spozna, da skupina The Beatles ni nikoli obstajala. Njihovih pesmi se zdaj spomni samo še Jack.

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.

Aktualno

Dnevnik Diane Budisavljević Dnevnik Diane Budisavljević

Dana Budisavljević

sreda, 03. 06. 2020 / 17:45 / Dvorana

Dolgo zamolčana zgodba o ženski, ki je med drugo svetovno vojno iz ustaških taborišč rešila na tisoče otrok. Zgodba o najboljših ljudeh v najslabših časih. Veliki zmagovalec Puljskega filmskega festivala, kjer so ga gledalci sprejeli s stoječimi ovacijami.

Svetilnik The Lighthouse

Robert Eggers

sreda, 03. 06. 2020 / 20:30 / Dvorana

Robert Eggers, režiser opevane ruralne srhljivke Čarovnica, se vrača s hipnotično, halucinantno in na 35-milimetrski trak posneto psihološko srhljivko o dveh svetilničarjih na odročnem severnoatlantskem otoku konec devetnajstega stoletja.

1917 1917

Sam Mendes

četrtek, 04. 06. 2020 / 17:00 / Dvorana

Britanska vojaka med prvo svetovno vojno se v tekmi s časom podata globoko na sovražnikovo ozemlje: predati morata sporočilo o lažnem umiku nemške vojske, ki bo preprečilo masaker več sto britanskih mož. Film Sama Mendesa, posnet v enem samem kadru, je prejel tri oskarje.