Danes je blagajna odprta od 14:30 do 20:00 (odpre se čez 11:00).
Bobri
Ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje, 16. edicija festivala se bo odvila med 16. marcem in 6. aprilom. Tudi za vrtce in šole.

Družinski filmski program v Kinodvoru bo na letošnjem festivalu ponudil devet filmov aktualne sezone in premiero filma Dunja in princesa iz Alepa. Program je že objavljen!

Vstopnice so brezplačne in so za vse filmske projekcije v Kinodvoru že pošle. Stanje z vstopnicami lahko spremljate na spletni strani festivala »

Za vrtce in šole
Program je objavljen na spletni strani festivala »

Aktualno

Čarobna semena in premiera Dunje in princese iz Alepa

V soboto 6. aprila so na premieri sodelovali tudi otroci iz Sirije in Gaze.

Čarobna semena in premiera Dunje in princese iz Alepa

V soboto 6. aprila so na premieri sodelovali tudi otroci iz Sirije in Gaze.

Bobrov dnevnik

Skupaj z Bobrom Borom in Bobrovko Brino so razmišljali o vprašanjih: kako se družimo in povezujemo, kaj imamo radi, kako se spletajo zgodbe. Poiščite svoj brezplačni izvod na prizoriščih festivala!

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Za šole. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice za šole in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa.

PRIZORIŠČA FESTIVALA

Kinodvor in druge kulturne organizacije v Mestni občini Ljubljana

VSTOPNICE

Vstopnice so brezplačne in so za vse filmske projekcije v Kinodvoru že pošle. Stanje z vstopnicami lahko spremljate na spletni strani festivala »

O FESTIVALU

Cilj festivala je spodbujati mlade k ustvarjalnosti in kakovostnemu preživljanju prostega časa, s tem pa povečati socialno kohezivnost ter dvigniti kulturno pismenost otrok in mladine v Mestni občini Ljubljana.

Dogodki na festivalu so brezplačni in pripravljeni po postulatih kulturno – umetnostne vzgoje: priprava na dogodek, ogled – izkušnja in refleksija.

Festival je pripravljen tako, da so dopoldanske aktivnosti namenjene organiziranim obiskom vrtcev in šol, popoldanske in v času vikenda pa družinskim obiskom.

Organizatorji festivala

Prirediteljica: Mestna občina Ljubljana, izvršni producent: Slovensko mladinsko gledališče, koproducent: Kinodvor, v sodelovanju z javnimi zavodi in nevladnimi organizacijami s področja kulture.

PRETEKLE IZVEDBE V KINODVORU

2022 | 2021 | 2020 | 2019 | … |