Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:10 (odprto še 07:05, tel: 01 239 22 17).
Bobri
Ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje, 16. edicija festivala se bo odvila med 16. marcem in 6. aprilom. Tudi za vrtce in šole.

Družinski filmski program v Kinodvoru bo na letošnjem festivalu ponudil devet filmov aktualne sezone in premiero filma Dunja in princesa iz Alepa. Program bo objavljen do konca meseca februarja.

Za vse prireditve so vstopnice brezplačne.
Brezplačne vstopnice bodo na voljo preko spleta od 9. marca dalje. Več informacij na bobri.si. Več na spletni strani festivala »

Bobrov dnevnik

Letos so k pisanju Bobrovega dnevnika na pomoč priskočili otroci. Skupaj z Bobrom Borom in Bobrovko Brino so razmišljali o vprašanjih: kdo sem jaz, kdo si ti, kdo smo mi vsi skupaj. Poiščite svoj brezplačni izvod na prizoriščih festivala!

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Za šole. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice za šole in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa.

PRIZORIŠČA FESTIVALA

Kinodvor in druge kulturne organizacije v Mestni občini Ljubljana

VSTOPNICE

Brezplačne vstopnice bodo na voljo preko spleta od 9. marca dalje. Več informacij na bobri.si. Več na spletni strani festivala »

O FESTIVALU

Cilj festivala je spodbujati mlade k ustvarjalnosti in kakovostnemu preživljanju prostega časa, s tem pa povečati socialno kohezivnost ter dvigniti kulturno pismenost otrok in mladine v Mestni občini Ljubljana.

Dogodki na festivalu so brezplačni in pripravljeni po postulatih kulturno – umetnostne vzgoje: priprava na dogodek, ogled – izkušnja in refleksija.

Festival je pripravljen tako, da so dopoldanske aktivnosti namenjene organiziranim obiskom vrtcev in šol, popoldanske in v času vikenda pa družinskim obiskom.

Organizatorji festivala

Prirediteljica: Mestna občina Ljubljana, izvršni producent: Slovensko mladinsko gledališče, koproducent: Kinodvor, v sodelovanju z javnimi zavodi in nevladnimi organizacijami s področja kulture.

PRETEKLE IZVEDBE V KINODVORU

2022 | 2021 | 2020 | 2019 | … |