Danes je blagajna odprta od 13:50 do 21:00 (odprto še 01:27, tel: 01 239 22 17).
Sova, miška in izbljuvek

Sova, miška in izbljuvek

Film + delavnica

Film + delavnica: Sova, miška in izbljuvek
Po ogledu filma Sova in miška ob 15. uri v Kinodvoru bodo otroci v Prirodoslovnem muzeju Slovenije spoznavali različne sove, njihove prilagoditve na lov v temi in njihov način prehranjevanja. Izvedeli bodo, kaj je izbljuvek, zakaj nastane in kako lahko postane vir informacij za strokovnjake. Z motivi sov, mišk in drugih gozdnih živali bodo okrasili keramične skodelice, da jim bo jutranji čaj ali kakav še bolj teknil.
Cena delavnice je 5 EUR (nakup v PMS), cena vstopnice za film ob udeležbi na delavnici pa 3 EUR. Rezervacij ni, priporočamo predhodni nakup vstopnic. Dodatne informacije: kinobalon@kinodvor.org.

Naslov

Tekst.

Aktualno

Pero Pero

Damjan Kozole

petek, 08. 12. 2023 / 20:00 / Mala dvorana

Film Damjana Kozoleta o življenju, karieri in strahovih Petra Musevskega (1965–2020). Poklon velikemu slovenskemu igralcu.

Rdeče nebo Roter Himmel

Christian Petzold

petek, 08. 12. 2023 / 21:00 / Dvorana

Zgodba o poletju, po katerem nič več ne bo tako, kot je bilo. Neprizanesljiva, čustveno večplastna komedija nravi je Christianu Petzoldu (Phoenix, Undine) prinesla srebrnega medveda na zadnjem Berlinalu.

Lini in Lazi The Smeds and the Smoos

Samantha Cutler, Daniel Snaddon

sobota, 09. 12. 2023 / 10:00 / Dvorana

Novi animirani film po knjižni predlogi Julie Donaldson in Axela Schefflerja iz studia Magic Light Pictures, ki nam je v preteklih letih postregel s filmskimi adaptacijami njunih knjižnih uspešnic: Zverjasec, Zverjašček, Bi se gnetli na tej metli, Zog, Polž na potepu na kitovem repu in drugimi.