Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:30 (za danes zaprto).
Sova, miška in izbljuvek

Sova, miška in izbljuvek

Film + delavnica

Film + delavnica: Sova, miška in izbljuvek
Po ogledu filma Sova in miška ob 15. uri v Kinodvoru bodo otroci v Prirodoslovnem muzeju Slovenije spoznavali različne sove, njihove prilagoditve na lov v temi in njihov način prehranjevanja. Izvedeli bodo, kaj je izbljuvek, zakaj nastane in kako lahko postane vir informacij za strokovnjake. Z motivi sov, mišk in drugih gozdnih živali bodo okrasili keramične skodelice, da jim bo jutranji čaj ali kakav še bolj teknil.
Cena delavnice je 5 EUR (nakup v PMS), cena vstopnice za film ob udeležbi na delavnici pa 3 EUR. Rezervacij ni, priporočamo predhodni nakup vstopnic. Dodatne informacije: kinobalon@kinodvor.org.

Naslov

Tekst.

Aktualno

Memoria Memoria

Apichatpong Weerasethakul

torek, 05. 07. 2022 / 18:00 / Dvorana

Tajski poet Apichatpong Weerasethakul nas v svojem prvem filmu, posnetem zunaj domovine, skupaj s Tildo Swinton in Jeanne Balibar popelje na skrivnostno notranje popotovanje, ki ga sproži veliki pok. Obvezen ogled na velikem platnu! Nagrada žirije v Cannesu.

Vse povsod naenkrat Everything Everywhere All at Once

Dan Kwan, Daniel Scheinert

torek, 05. 07. 2022 / 21:30 / Kinodvorišče

Vse povsod naenkrat je odštekana filmska pustolovščina, ki združuje elemente znanstvene fantastike, komedije in borilnih veščin, a tudi ganljive družinske drame.

Snežni leopard La panthère des neiges

Marie Amiguet, Vincent Munier

sreda, 06. 07. 2022 / 13:00 / Dvorana

Snežni leopard je veliko več kot vizualno čudovit film o eni najredkejših in najbolj izmuzljivih velikih mačk; opazovalni dokumentarec, v katerem je pot pomembnejša od cilja, z nami velikodušno deli užitek odkrivanja. Glasba: Warren Ellis in Nick Cave. Cezar za najboljši dokumentarni film.