Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:30 (odprto še 07:57, tel: 01 239 22 17).
Obisk pri krokarju Orhanu 9+

Obisk pri krokarju Orhanu 9+

Bi radi spoznali ljubljanskega krokarja Orhana? Vabljeni k ogledu filma Kauwboy ob 15. uri in na obisk v Zlatarno Zlato runo, kjer sta doma zlatar Christoph in krokar Orhan. Izvedeli bomo vse o tem, kako je imeti ptiča in kaj vse se nam lahko pri tem pripeti. Prijave in informacije na kinobalon@kinodvor.org.

Aktualno

Najsrečnejši človek na svetu Najsrekjniot čovek na svetot

Teona Strugar Mitevska

nedelja, 24. 09. 2023 / 13:40 / Dvorana

Najnovejše delo makedonske filmske prevratnice Teone Strugar Mitevske pod komičnim površjem prizorišča hitrih zmenkov in z ironijo prežetim naslovom skriva pronicljivo, presunljivo študijo bosansko-hercegovske družbe, v kateri so tri desetletja pozneje posledice vojne veliko bolj prisotne, kot se zdi na prvi pogled. Film je navdihnila resnična izkušnja scenaristke Elme Tataragić, ki je na zmenku na slepo spoznala človeka iz svoje preteklosti.

Dekliška druščina Girl Gang

Susanne Regina Meures

nedelja, 24. 09. 2023 / 15:00 / Mala dvorana

Festivalski hit o influencerki Leo, ki ima danes milijon in pol sledilcev, je zgodba o dekletu, ki živi pravljične sanje, v katerih princa na belem konju zamenjajo spletni oboževalci.

Dancing Queen Dancing Queen

Aurora Gossé

nedelja, 24. 09. 2023 / 15:50 / Dvorana

Mina se noro zaljubi v slavnega plesalca in začne plesati. Ganljiv družinski plesni film o sledenju lastnim sanjam, o izvirnosti namesto popolnosti.