Danes je blagajna odprta od 17:00 do 21:30 (odpre se čez 13:57).

Kinodvorišče. Druženje.

Na sledi očetu vas bo povlekel v mračni in neusmiljeni svet ameriškega podeželja. Ker po ogledu te epopeje ameriške kulture ne boste mogli kar tako zapustiti ambienta Kinodvorišča, vas vabimo, da se še malo podružite ob kozarcu hladnega piva in se z nami zabavate ob glasbeni podlagi, s katero vam bo postregla DJ Malina.

Vstop možen tudi gostom, ki si projekcije ne bodo ogledali.

Aktualno

Memoria Memoria

Apichatpong Weerasethakul

torek, 05. 07. 2022 / 18:00 / Dvorana

Tajski poet Apichatpong Weerasethakul nas v svojem prvem filmu, posnetem zunaj domovine, skupaj s Tildo Swinton in Jeanne Balibar popelje na skrivnostno notranje popotovanje, ki ga sproži veliki pok. Obvezen ogled na velikem platnu! Nagrada žirije v Cannesu.

Vse povsod naenkrat Everything Everywhere All at Once

Dan Kwan, Daniel Scheinert

torek, 05. 07. 2022 / 21:30 / Kinodvorišče

Vse povsod naenkrat je odštekana filmska pustolovščina, ki združuje elemente znanstvene fantastike, komedije in borilnih veščin, a tudi ganljive družinske drame.

Snežni leopard La panthère des neiges

Marie Amiguet, Vincent Munier

sreda, 06. 07. 2022 / 13:00 / Dvorana

Snežni leopard je veliko več kot vizualno čudovit film o eni najredkejših in najbolj izmuzljivih velikih mačk; opazovalni dokumentarec, v katerem je pot pomembnejša od cilja, z nami velikodušno deli užitek odkrivanja. Glasba: Warren Ellis in Nick Cave. Cezar za najboljši dokumentarni film.