Danes je blagajna odprta od 10:00 do 19:00 (odpre se čez 04:10).
Bober Bor animira 7+

Bober Bor animira 7+

Mala dvorana, od 2. do 4. novembra od 9:00 do 13:00
Bober Bor animira 7+
V treh počitniških dneh bomo spoznali osnove animacije in izdelali animirani napovednik za 9. festival Bobri. Ustvarjali bomo skupaj z otroki iz Azilnega doma Vič in tako spoznavali tudi nove vrstnike. Mentorici: Andreja Goetz in Jelena Dragutinović (Društvo za izvajanje filmske vzgoje Slon).

Delavnica je brezplačna. Prijave na kinobalon@kinodvor.org. Prednost pri prijavi imajo člani Kluba Kinobalon.

Aktualno

Trikotnik žalosti Triangle of Sadness

Ruben Östlund

nedelja, 27. 11. 2022 / 11:00 / Dvorana

Švedski satirik Ruben Östlund (Višja sila, Kvadrat) svoje strupene bodice tokrat uperi v svet visoke mode in ekonomsko privilegiranih ter ustvari divje zabavno farso, v kateri se razredna hierarhija obrne na glavo in razkrije tržna vrednost lepote. Zlata palma na zadnjem festivalu v Cannesu.

Hrastovo srce Le chêne

Laurent Charbonnier, Michel Seydoux

nedelja, 27. 11. 2022 / 11:30 / Mala dvorana

V dokumentarnem filmu spremljamo vrvenje življenja na hrastu: od korenin do krošnje. Gledalca vsrkata osupljiva fotografija in nikdar enaka zvočna podoba ter mu v meditativnem predahu poglobljenega opazovanja razkrivata krhko ravnovesje živega sveta. Film, ki ga lahko raziskujemo in doživimo samo za velikem platnu.

Kapa Kapa

Slobodan Maksimović

nedelja, 27. 11. 2022 / 15:00 / Dvorana

Prvi slovenski božični celovečerni film režiserja Slobodana Maksimovića zgodbo o dečku, ki nima nič, in deklici, ki ima vse, preplete z močno vero v čudeže in jo poveže v topel, humoren in mestoma tudi napet film.