Danes je blagajna odprta od 15:15 do 21:00 (odpre se čez 11:33).
Bober Bor animira 7+

Bober Bor animira 7+

Mala dvorana, od 2. do 4. novembra od 9:00 do 13:00
Bober Bor animira 7+
V treh počitniških dneh bomo spoznali osnove animacije in izdelali animirani napovednik za 9. festival Bobri. Ustvarjali bomo skupaj z otroki iz Azilnega doma Vič in tako spoznavali tudi nove vrstnike. Mentorici: Andreja Goetz in Jelena Dragutinović (Društvo za izvajanje filmske vzgoje Slon).

Delavnica je brezplačna. Prijave na kinobalon@kinodvor.org. Prednost pri prijavi imajo člani Kluba Kinobalon.

Aktualno

Lunana: jak v razredu Lunana: A Yak in the Classroom

Pawo Choyning Dorji

petek, 24. 03. 2023 / 16:15 / Dvorana

Zgodba, posneta v najodročnejši šoli na svetu, nas uči, da bomo srečo morda našli tam, kjer jo najmanj pričakujemo. Film je osvojil številne nagrade občinstva in se kot prvi butanski celovečerec uvrstil med nominirance za oskarja.

Blizu Close

Lukas Dhont

petek, 24. 03. 2023 / 18:45 / Dvorana

Belgijski režiser Lukas Dhont se po uspešnem prvencu Dekle vrača z rahločutno, presunljivo zgodbo o prijateljstvu med odraščajočima fantoma, filmom »o izgubi nežnosti v svetu, polnem toksične moškosti«. Velika nagrada žirije v Cannesu, nominacija za oskarja za najboljši mednarodni celovečerec ter dve lovoriki na ljubljanskem Liffu: nagrada Art kino mreže Slovenije in nagrada mladinske žirije Kinotrip.

Ljubezni Patricie Highsmith Loving Highsmith

Eva Vitija

petek, 24. 03. 2023 / 20:00 / Mala dvorana

Film, temelječ na pisateljičinih osebnih zapisih ter pričevanjih njenih ljubimk in družine, odstira nov pogled na življenje in delo slovite avtorice psiholoških trilerjev.