Danes je blagajna odprta od 14:30 do 20:00 (odpre se čez 11:26).
Do zmage in naprej ter obisk košarkarjev

Do zmage in naprej ter obisk košarkarjev

26. maja ob 16. uri se obeta poseben košarkarski dogodek! Vstopnice so že v prodaji.

Na izredni projekciji dokumentarnega filma Do zmage in naprej v nedeljo, 26. maja ob 16. uri, bodo z nami tudi številni mladinski košarkarji in košarkarice. Po filmu pa sledi pogovor z gosti. Z nami bodo: trener KK Grosuplje, nekdanji direktor košarkarskih reprezentanc KZS, Tone Krump, trener v dekliški in fantovski košarki, nekdanji vrhunski profesionalni košarkar in član slovenske košarkarske reprezentance, Slavko Duščak in Maja Erkić, nekdanja vrhunska profesionalna košarkarica, članica slovenske košarkarske reprezentance in aktualna športna direktorica ženske košarkarske reprezentance Slovenije. Pogovor bo moderiral Toni Cahunek, filmski in košarkarski poznavalec.

Vstopnice so že v prodaji.

Do zmage in naprej Hækkum rána

Guðjón Ragnarsson

Navdihujoč dokumentarec o skupini deklic, ki trenirajo košarko pod vodstvom nekonvencionalnega trenerja, ki pred njih ves čas postavlja nove izzive. Skupaj dosegajo izvrstne rezultate in dekleta postajajo vse bolj samostojne, močne in pripravljene, da spremenijo svet. Toda ali je svet pripravljen nanje?

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.