Danes je blagajna odprta od 17:00 do 20:30 (odpre se čez 04:54).
Delavnica vloganja

Delavnica vloganja

Zimska počitniška delavnica bo potekala 25. in 26. februarja in je primerna za otroke od 10. leta. Vsa mesta na delavnici so že zasedena!

25. in 26. februarja od 9:00 do 11:30, Kinodvor, Mala dvorana

S pomočjo interneta lahko odpotujemo kamorkoli in postanemo kdorkoli. S svetom lahko delimo svoje najbolj divje misli in najbolj priljubljen način za to je vloganje. Kaj vse potrebuješ, da posnameš vlog? Kako povedati dobro video zgodbo v nekaj sekundah? In kaj nastane, če pri tem pustiš domišljiji popolnoma prosto pot in odpotuješ v izmišljene svetove? S pomočjo domišljijskih ozadij, zanimivih predmetov in skupinske ustvarjalnosti bomo raziskovali, kaj vse zmore forma vloga.

Delavnica je dvodnevna in je namenjena otrokom od 10. leta starosti.
Delavnico vodita video umetnica Valerie Wolf Gang in pripovedovalka Špela Frlic.
Produkcija: Kinodvor in Vodnikova domačija Šiška.
Cena delavnice je 10 EUR, prijave s plačilom sprejemamo pri blagajni Kinodvora od 5. februarja, za člane Kluba Kinobalon, ki imajo prednost pri prijavi, pa od 1. do 5. februarja. Blagajna se odpre uro pred prvo predstavo. Informacije o delavnici: kinobalon@kinodvor.org.

Vsa mesta na delavnici so že zasedena!

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.