Danes je blagajna odprta od 14:00 do 21:00 (odprto še 53 minut, tel: 01 239 22 17).
Animateka: od slikofrca do mini filma

Animateka: od slikofrca do mini filma

Delavnica za otroke v času nedeljskega Zajtrka pri Kinodvoru.

Kinodvor. Kavarna., nedelja, 9. december, 11:00 – 13:00

za otroke od 8. do 12. leta

Zsuzsanna bo po predstavitvi kratkih filmov v tehniki stop animacije, ki so ji v navdih, mlade udeležence uvedla v osnove te tehnike. Vodila jih bo skozi proces animiranja od najpreprostejše oblike, kot je slikofrc, do izdelave mini filma z animacijo plastelina, pri tem pa bodo spremljali tudi postopek digitalnega sestavljanja njihovega filma in sodelovali pri oblikovanju zvoka.

Zsuzsanna Kreif je režiserka animiranih filmov iz Budimpešte. Leta 2014 je diplomirala na univerzi Moholy-Nagy. Za diplomski film Limbo Limbo Travel, ki ga je režirala skupaj z Borbálo Zétényi, je prejela vrsto nagrad. Leta 2013 je sodelovala v animacijskem laboratoriju Animation Sans Frontieres, kar ji pri delu služi kot izjemno navdihujoča mednarodna izkušnja. Po diplomi je začela sodelovati pri ustvarjanju televizijske serije Candide, dela pa tudi kot samostojna ilustratorka.

 

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni!

Prijavite se na Kinobalon e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Stan in Olio Stan & Ollie

Jon S. Baird

sreda, 24. 04. 2019 / 19:00 / Dvorana

Izjemna John C. Reilly in Steve Coogan nas popeljeta na poslednjo turnejo legendarnih Stana in Olia ter pokažeta, kaj pomeni pravo prijateljstvo.

Putinove priče Svideteli Putina

Vitalij Manskij

sreda, 24. 04. 2019 / 20:00 / Mala dvorana

Manskij, ukrajinski režiser, ki zadnja leta živi v prostovoljnem izgnanstvu v Latviji, je imel ob političnem vzponu Vladimirja Putina kot dokumentarist ruske državne televizije prost dostop do novega vladarja ruskega imperija.

Dvojna življenja Doubles vies

Olivier Assayas

sreda, 24. 04. 2019 / 21:00 / Dvorana

Film francoskega auteurja Olivierja Assayasa (Oblaki nad Sils Mario) je duhovita, pronicljiva in gostobesedna zgodba o seksu, lažeh in literaturi v hitro spreminjajočem se digitalnem svetu.