Danes je blagajna odprta od 16:40 do 20:15 (za danes zaprto).
Kinobalon / Gozd:

Krudovi The Croods

Kirk De Micco, Chris Sanders / ZDA / 2013 / 98 min / sinhronizirano / 6+

režija Kirk De Micco, Chris Sanders, scenarij Chris Sanders in Kirk De Micco, igrajo Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone in drugi, glasovi Ajda Smrekar (Ip), Maja Končar (Oma), Štefan Kušar (Grug), Aljaž Jovanović (Fant), Andrej Kušar (Klump), Alenka Tetičkovič (Uga), distribucija Blitz Film & Video Distribution

IMDb

Pustolovščina o Krudovih, družini, ki se poda na potovanje. Sredi medgeneracijskih spopadov in potresnih sunkov odkrijejo nov svet, poln fantastičnih bitij, in prihodnost, o kakršni niso niti sanjali.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Samsara Samsara

Lois Patiño

petek, 17. 05. 2024 / 18:00 / Dvorana

Duša potuje med Laosom in Tanzanijo, iz enega telesa v drugo. Samsara nas povabi, da zapremo oči in se ji pridružimo … V meditativnem popotovanju, imenovanem po budističnem ciklu življenja, smrti in reinkarnacije, Lois Patiño nadaljuje z raziskovanjem filma kot potopitvene izkušnje.

Duhovnica Duhovnica

Maja Prettner

petek, 17. 05. 2024 / 19:30 / Mala dvorana

Film spremlja svobodomiselno evangeličansko duhovnico Jano, ki se sooča z življenjsko dilemo, ali naj zapusti duhovniški poklic. 

Izzivalci Challengers

Luca Guadagnino

petek, 17. 05. 2024 / 20:30 / Dvorana

Težko pričakovani novi film Luce Guadagnina (Pokliči me po svojem imenu, Nemirna obala) je zabavna, seksi in kinetična pripoved o zapletenem ljubezenskem trikotniku, postavljena v tekmovalni svet profesionalnega tenisa.