Danes je blagajna odprta od 10:00 do 00:00 (do 1. junija zaprto).
Dino napad

Dino napad

Uršula in Arne sta s pomočjo animatorja izdelala lutkovni animirani film Dino napad. Vabljeni k ogledu.

Uršula Stopar in Arne Brezar sta s pomočjo animatorja Leona Vidmarja izdelala lutkovni animirani film. Uporabila sta lego kocke, igrače in izrezan avtomobil.

Delavnica je bila izvedena 14. 4. 2019 za namen foto reportaže, ki je objavljena v novi 41. knjižici iz zbirke Kinobalon, z naslovom Animirani film.

 

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Jadralke Maiden

Alex Holmes

ponedeljek, 01. 06. 2020 / 17:30 / Dvorana

Navdihujoč dokumentarec o Tracy Edwards, ki je drzno skočila v moški zelnik in postala skiperka prve jadrnice z izključno žensko posadko na najbolj ekstremni regati sveta.

To morajo biti nebesa It Must Be Heaven

Elia Suleiman

torek, 02. 06. 2020 / 17:00 / Dvorana

Komedija zmešnjav, v kateri režiser potuje iz Palestine v Pariz in New York – a kamorkoli gre, povsod najde svojo domovino. Elia Suleiman (Božje posredovanje) je film opisal kot »burlesko, ki se napaja v svetu absurda«.

Parazit Gisaengchung

Bong Joon-ho

torek, 02. 06. 2020 / 20:00 / Dvorana

Film, ki ga režiser označuje za »komedijo brez klovnov, tragedijo brez negativcev«, je čudovito nepredvidljiva družinska tragikomedija o neizogibnem konfliktu med tistimi, ki imajo, in tistimi, ki nimajo. Dobitnik zlate palme v Cannesu in štirih oskarjev, vključno za najboljši film.