Klubske ugodnosti
Za najzvestejše obiskovalce tako rednega programa kina kot tudi projekcij in dogodkov v sklopu Kinobalona smo pripravili ustrezna kluba: Klub Kinodvor in Klub Kinobalon.

Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic ter vsesplošne sreče in zadovoljstva v vsakdanjem življenju prinaša tudi številne druge ugodnosti.

- Klub Kinodvor
- Klub Kinobalon

Klub Kinodvor

Enoletna članarina: 20 EUR
Enoletna članarina za otroke od 14. leta, dijake, študente, upokojence in brezposelne: 10 EUR


Ugodnosti:
 1. Člani kluba gledajo filme ceneje: klubska cena vstopnice za redni program Kinodvora znaša le 3,80 EUR (redna cena je 5,30 EUR), razen za projekcije v sklopu festivalov (Liffe, FDF itd.), za projekcije Mobilnega kina (Film pod zvezdami itd.) in za posebne projekcije.
 2. Člani kluba imajo možnost rezervacij za vse projekcije, razen projekcij v sklopu festivalov (Liffe, FDF itd.), projekcij Mobilnega kina (Film pod zvezdami itd.) in nekaterih posebnih projekcij.
 3. Člani kluba imajo možnost brezplačnega ogleda ene projekcije mesečno po izboru Kinodvora.
 4. Člani kluba ob prvem vpisu prejmejo darilo.
 5. Člani kluba imajo 10% popust pri nakupih v Kinodvorovi Knjigarnici. Popust pri nakupu knjig se upošteva po preteku šestih mesecev od dneva začetka prodaje določene knjige, za katero velja enotna cena knjige po Zakonu o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014).  Popusta ni mogoče unovčiti za nakup darilnih bonov. Popusti se med seboj ne seštevajo.
 6. Člani Kluba Kinodvor imajo popust pri vpisu v klub Slovenske kinoteke Kinopolis: včlanijo se lahko za 18 EUR (redna cena je 25 EUR).
Klubska izkaznica je veljavna ob predložitvi osebnega dokumenta. Članarino poravnate pri blagajni Kinodvora, skupaj z izpolnjeno prijavnico.

Za člane Kluba Kinodvor decembra brezplačni ogled predpremiere filma Ljubezen na prvo bolezen, 13. decembra ob 20:30

Ljubezen na prvo bolezen

.......................................................................................................
Klub Kinobalon

Enoletna članarina: 10 EUR

Ugodnosti:

 1. Otroci in mladi do 14. leta včlanjeni v klub Kinobalon gledajo filme v Kinobalonovem programu ceneje, razen za projekcije v sklopu festivala Liffe. Klubska vstopnica za program Kinobalona znaša 3,00 EUR, redna cena vstopnice je 4,50 EUR.
 2. Člani kluba imajo možnost rezervacij za vse projekcije, razen projekcij v sklopu festivala Liffe.
 3. Člani kluba imajo prednostno udeležbo na ustvarjalnih delavnicah, kadar je število prijavljenih omejeno.
 4. Člani kluba ob vpisu prejmejo darilo.
 5. Člani kluba imajo 10% popust pri nakupih v Kinodvorovi Knjigarnici. Popust pri nakupu knjig se upošteva po preteku šestih mesecev od dneva začetka prodaje določene knjige, za katero velja enotna cena knjige po Zakonu o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014). Popusta ni mogoče unovčiti za nakup darilnih bonov. Popusti se med seboj ne seštevajo.
Klubska izkaznica je veljavna ob predložitvi osebnega dokumenta. Otroke in mlade v klub včlanijo njihovi starši ali zakoniti zastopniki. Članarino poravnate pri blagajni Kinodvora, skupaj z izpolnjeno prijavnico.

Prijava

V oba kluba se lahko prijavite pri blagajni Kinodvora. Lahko pa prijavnico že natisnete in izpolnjeno oddate pri blagajni.