Danes je blagajna odprta od 15:30 do 19:00 (odpre se čez 11:33).
Z BONOM 21 tudi na Film pod zvezdami

Z BONOM 21 tudi na Film pod zvezdami

BON 21 lahko uporabite tudi za ogled filmskih predstav na grajskem dvorišču. Minimalni znesek unovčenja znaša 20,00 EUR. Bone je mogoče uporabiti le na prodajnih mestih Ljubljanskega gradu.

Tako jih lahko od 22. julija 2021 uporabite tudi za kulturne in turistične vsebine, katerih ponudnik je Ljubljanski grad. BON 21 lahko uporabite za ogled Filma pod zvezdami in drugih grajskih vsebin ter posebnih doživetij, ki jih ponuja Ljubljanski grad ter tudi za prevoz s tirno vzpenjačo.

Minimalni znesek unovčenja znaša 20,00 EUR.

Upravičenec mora vsaj 24 ur pred obiskom Ljubljanskega gradu oziroma pred prevzemom vstopnic na prodajnih mestih (vstopni paviljon in spodnja postaja tirne vzpenjače) poslati sporočilo na bon21@ljubljanskigrad.si, da želi uporabiti BON 21.Natančen postopek za uporabo BONA 21 najdete na tej povezavi.

Samo še nekaj dni z BONOM 21 tudi v Kinodvor!

Veseli nas, da lahko BON 21 uporabite tudi za ogled filmske umetnosti.

četrtek, 01. 07. 2021

Film pod zvezdami 2021

Poleti na Ljubljanskem gradu zasijejo tudi filmske zvezde. V sodelovanju z Javnim zavodom Ljubljanski grad je Kinodvor letos pripravil kar dvanajst predpremier in izbor nekaterih najbolj odmevnih filmov kinematografske sezone, ki bodo med 15. julijem in 7. avgustom na ogled v letnem kinu pod zvezdami.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.