Danes je blagajna odprta od 10:00 do 19:00 (odprto še 05:49, tel: 01 239 22 17).

Navodila za nakup in ogled filmov noči erotičnega filma

Odgovori na pogosta vprašanja in navodila za nakup vstopnic in ogled filmov v noči erotičnega filma Kinosloga. Retrosex.

Nakup vstopnic in paketov

Z nakupom vstopnic za ogled posameznih filmov, paketa dveh ali paketa vseh treh filmov, začnete tukaj, kjer morate najprej potrditi, da ste stari 18. let. Ogled filmov, mlajšim od 18. let, namreč ni dovoljen.

Po kliku na ustrezni link se vam bo odprla stran na platformi Eventive, kjer izberete vstopnice, ki jih želite kupiti:

V kolikor še niste prijavljeni, se vam bo po kliku na enega od rdečih gumbov Kupi odprlo okno za prijavo:

Po prijavi boste nadaljevali z nakupom vstopnice. Dodatno pojasnilo: ob nakupu ne določite filma ali kombinacije filmov, ki si jih želite ogledati. Kupite samo vstopnico/pass za ogled filma/filmov po izbiri. Želeni film ali kombinacijo filmov izberete šele pred samim ogledom filmov (glej Ogled izbranih filmov).

V kolikor ste član Kluba Kinodvor in s tem upravičeni do znižanih cen vstopnic, te uveljavite s klikom na gumb desno zgoraj Have a discount code? Odprlo se vam bo okno APPLY, kamor vnesete ustrezno kodo in nadaljujete z nakupom.

 

Po uspešno zaključenem nakupu boste na elektronski naslov, ki ste ga vnesli ob prijavi, prejeli potrdilo o nakupu vstopnice ali paketa (pass).

Ogled izbranih filmov

Filmi bodo na voljo za ogled v nedeljo, 14. februarja na spletni platformi Eventive. Med 18. in 24. uro boste lahko s klikom na to povezavo dostopali do seznama filmov. Iz seznama boste s klikom na gumb Odkleni film pri izbranem filmu začeli z njegovim ogledom. Po začetku ogleda boste imeli 7 ur časa, da si film pogledate do konca.

Dodatno opozorilo: Vsi tisti, ki boste kupili paket dveh ali treh filmov, boste morali vse filme odkleniti (in s tem začeti z njihovim ogledom) med 18. in 24. uro. Nato pa boste imeli za vsak film na voljo 7 ur za njegov ogled (računano od trenutka, ko ste film odklenili).

Pogosta vprašanja in odgovori

  • Bodo filmi dostopni več dni ali ob samo določenih terminih?

Vsi trije filmi bodo na voljo 14. februarja od 18. do 24. ure. V navedenem času morate začeti z ogledom filma. V kolikor ste kupili paket dveh ali vseh treh filmov, morate v tem času začeti z ogledom vseh kupljenih filmov.

  • Koliko časa imam za ogled filma, ko ga pričnem gledati?

S kupljeno vstopnico in po odklenitvi filmov boste imeli 7 ur časa, da si jih pogledate v celoti. Po 7 urah se bo film zaklenil in ponovni ogled ne bo več možen.

  • Si lahko filme ogledam v tujini?

Vsi filmi so na voljo izključno na ozemlju Slovenije, ogled v drugih državah ne bo mogoč.

  • Kje lahko kupim vstopnice za posamezni film in kje za oba paketa?

Vstopnice za posamezni film in oba paketa lahko kupite tukaj.

  • Ali imajo filmi podnapise?

Vsi filmi so opremljeni s slovenskimi podnapisi.

  • Ali za nakup vstopnic veljajo kakšni popusti?

Nižjo ceno vstopnice si lahko zagotovite z nakupom paketov dveh ali vseh treh filmov (Dvojček in Hardcore fan paket). Do posebnega popusta pa so upravičeni člani Kluba Kinodvor, ki bodo o ugodnosti prejeli obvestilo po elektronski pošti.

V primeru težav bomo za vas dosegljivi v nedeljo, 14. 2. od 18. ure naprej in vse do ponedeljka, 15. 2. do 6. ure zjutraj, na telefonski številki 01 239 22 17. 

 

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.