Danes je blagajna odprta od 15:00 do 21:00 (odprto še 05:38, tel: 01 239 22 17).
Silvestrski Kinodvor
Zadnji mesec v letu je tudi v Kinodvoru prazničen: letos ponujamo ogled filmov preko spleta, ne pozabite pa tudi, da je kino lahko domiselno darilo.

Drage obiskovalke in obiskovalci, prijatelji in podporniki, že dolgo se nismo srečali in v Kinodvoru vas neizmerno pogrešamo. Nestrpno čakamo in se veselimo dneva, ko vas bomo ponovno lahko gostili v naši dvorani! Od iztekajočega leta pa se ne želimo posloviti brez vas, naše zveste publike, zato vas vabimo, da se nam na silvestrovo pridružite preko spleta. Letu 2020 v slovo pomahajmo skupaj – v duhu filma in kina!

Na ogled še film Najboljši Sune, vstopnice za film Nažgani pa so že pošle

Filma bosta na ogled na spletni platformi Eventive. Gledalci boste na silvestrovo lahko z začetkom ogleda Kinobalonovega filma Najboljši Sune pričeli med 16. in 20. uro, filma Nažgani pa med 18. in 22. uro. Po začetku ogleda boste imeli 4 ure časa, da si film pogledate do konca. Spletni nakup vstopnic že poteka. Za vsak film je na voljo natanko 188 vstopnic, kolikor sedežev šteje Kinodvorova dvorana na Kolodvorski 13.

Iskreno se zahvaljujemo festivalu Animateka, ki nam je priskočil na pomoč in velikodušno odstopil uporabo spletne platforme, ter distribucijskima hišama Demiurg in Cinemania Group.

Aktualno

Silvestrski Kinobalon: Najboljši Sune

Na silvestrovo se nam pridružite preko spleta in si oglejte nadaljevanje Sunejevih prigod z veliko akcije in zabave za vso družino. Letu 2020 v slovo pomahajmo skupaj – v duhu filma in kina!

Silvestrski Kinobalon: Najboljši Sune

Na silvestrovo se nam pridružite preko spleta in si oglejte nadaljevanje Sunejevih prigod z veliko akcije in zabave za vso družino. Letu 2020 v slovo pomahajmo skupaj – v duhu filma in kina!

Vstopnice za Nažgane pošle

Obveščamo vas, da so vstopnice za spletni ogled filma Nažgani razprodane. Film si boste ob ponovnem odprtju Kinodvora lahko ogledali na velikem platnu. Vstopnice za Kinobalonov silvestrski film Najboljši Sune ostajajo na voljo. Vabljeni k nakupu!

Darila iz Kinodvora

Svoje najdražje lahko obdarite še hitreje. Zanje izberite filmsko darilo, pošljemo jim ga pa lahko kar mi.

Pogosta vprašanja in odgovori

 1. Kako poteka registracija in začetek ogleda filma?
  Za nakup vstopnice boste morali vnesti svoj elektronski naslov, saj se bo na ta naslov vezala vstopnica. Po uspešnem nakupu boste prejeli avtomatsko generirano sporočilo kot potrdilo o nakupu. Nadaljujete na spletno stran https://watch.eventive.org/kinodvor/play/5fddd7b8fe0529003e072332 za ogled filma Nažgani, oziroma na spletno stran https://watch.eventive.org/kinodvor/play/5fdddc167671d4067612682a za ogled filma Najboljši Sune. Če se še niste, se morate pred ogledom filma na strani najprej prijaviti (gumb desno zgoraj). Ko boste prijavljeni, lahko odklenete film in začnete z ogledom..
  Filma se bosta za ogled odklenila 31. decembra, ob 16. uri (Najboljši Sune) oziroma ob 18. uri (Nažgani). Ena vstopnica odklene en film. Ko boste film enkrat odklenili in s tem začeli njegov ogled, boste imeli na voljo 4 ure, da ga pogledate do konca.
 1. Bosta filma dostopna več dni ali ob samo določenih terminih?
  Kinobalonov silvestrski film Najboljši Sune bo na voljo 31. decembra od 16. do 20. ure istega dne.
  Silvestrski film Nažgani bo na voljo 31. 12. od 18. ure dalje pa vse do 22. ure.
  V navedenem času morate začeti z ogledom filma.
 2. Koliko časa imam za ogled filma, ko ga pričnem gledati?
  S kupljeno vstopnico in po odklenitvi filma boste imeli 4 ure časa, da si ga pogledate v celoti. Po 4 urah se bo film zaklenil in ponovni ogled ne bo več možen.
 3. Si lahko filme ogledam v tujini?
  Oba filma sta na voljo izključno na ozemlju Slovenije, ogled v drugih državah ne bo mogoč.
 4. Kje lahko kupim vstopnice?
  Vstopnice lahko kupite tukaj. 
 5. Ali imajo filmi podnapise?
  Oba filma sta opremljena s slovenskimi podnapisi.
 6. Ali lahko podarim ogled filma?
  Seveda. Vstopnice lahko podarite tako, da greste na spletno stran posameznega filma:
  Nažgani: https://watch.eventive.org/kinodvor/play/5fddd7b8fe0529003e072332
  Najboljši Sune: https://watch.eventive.org/kinodvor/play/5fdddc167671d4067612682a

in tam izberete gumb Give as a gift. Odprlo se vam bo okno, kamor vpišete e-naslov obdarovanca in nato nadaljujete z nakupom vstopnice.

Podari vstopnice/Give as a gift
Podari vstopnice/Give as a gift

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Vstopnice

Vstopnice (= 6,5 €) že v prodaji na tej povezavi.

Za nakup silvestrskih spletnih ogledov ni možno uporabiti Kinodvorovih darilnih bonov in novinarskih izkaznic popustov ni.

Če pri nakupu vstopnic naletite na težavo ali potrebujete dodatno pomoč, pošljite sporočilo na blagajna@kinodvor.org ali nas pokličite na 01 239 22 17. Dosegljivi bomo tudi na Silvestrovo.

Igrive lučke

Izdelajte si svoje igrive lučke in si pričarate različne živali ali zvezdnato nebo kar na steno svoje sobe.