Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:00 (za danes zaprto).

ponedeljek, 27. 05. 2024

Projekcija filma Tiho dekle in pogovor z gostjo, s prilagoditvami za gluhe in naglušne

V Kinodvoru v sredo, 5. junija ob 10. uri. Za gluhe in naglušne so na voljo brezplačne vstopnice.

petek, 26. 04. 2024

Film Radikal in pogovor z dr. Marjetko Kulovec, s prilagoditvami za gluhe in naglušne

V četrtek, 25. aprila smo si ogledali navdihujoč film Radikal in se pogovarjali z dr. Marjetko Kulovec, učiteljico v Zavodu za gluhe in naglušne ter prvo gluho doktorico znanosti pri nas.

sreda, 17. 04. 2024

Sporočilo za javnost: Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bomo v letošnjem letu izvedli deset filmskih dogodkov s prilagoditvami za gluho in naglušno občinstvo. Slovenski filmi bodo predvajani s slovenskimi podnapisi. Pogovori z gosti bodo potekali z izpisovanjem podnapisov na platno in tolmačenjem v slovenski znakovni jezik.

petek, 12. 04. 2024

Film Radikal in pogovor z gostjo, s prilagoditvami za gluhe in naglušne

V četrtek, 25. aprila ob 17. uri, si bomo gledali navdihujoč film, posnet po resnični zgodbi učitelja v Mehiki. Sledil bo pogovor z dr. Marjetko Kulovec, učiteljico v Zavodu za gluhe in naglušne ter prvo gluho doktorico znanosti pri nas. Za gluhe in naglušne so na voljo brezplačne vstopnice. 

torek, 09. 04. 2024

Prvi dogodek projekta Kinodvor za gluhe in naglušne na Spletni TV

Dogajanje sta posnela novinarka Špela Rotar in snemalec Gorazd Orešnik iz Zveze društev gluhih in naglušnih. Vabljeni k ogledu posnetka!

četrtek, 14. 03. 2024

Filmska srečanja ob kavi za gluhe in naglušne: Pogovor z Žigo Vircem in Alijem Žerdinom

V sredo, 13. marca smo izvedli prvi dogodek projekta Kinodvor za gluhe in naglušne v okviru abonmaja za poznejša leta. Po filmu Poletje ’91 smo se pogovarjali z režiserjem Žigo Vircem in novinarjem Alijem Žerdinom. Pogovor je potekal s podnapisi in tolmačenjem v slovenski znakovni jezik.