Danes je blagajna odprta od 13:00 do 20:15 (odpre se čez 07:05).

ponedeljek, 05. 12. 2022

Kinobalon na obisku v Pediatrični kliniki

15. decembra bomo otrokom in mladim, ki se zdravijo v ljubljanski Pediatrični kliniki, skupaj s partnerji podarili prav poseben filmski dan.

petek, 02. 12. 2022

Fotoutrinki: otroci na festivalu Animateka

Otroci so obiskali Otvoritev družinskega programa Slon in prve šolske projekcije, ki se na Animateki vrstijo večkrat dnevno.

petek, 02. 12. 2022

Naslednje srečanje: Vojvoda

V sredo, 14 decembra, bo gost po dopoldanski projekciji raziskovalec medijev Lenart J. Kučić. Vstopnice so na voljo tudi za izven.

četrtek, 01. 12. 2022

Filmska srečanja ob kavi na Animateki: Psom in Italijanom vstop prepovedan in Jean-François Le Corre

V sredo, 30. novembra, smo po dopoldanski projekciji izjemnega animiranega filma razmišljali o univerzalnosti družinskih spominov in zgodb ter izvedeli več o procesu nastajanja celovečernih animacij ter njihovem razvoju skozi čas.

Praznični Kinodvor

Bliža se konec leta: tudi letos se lahko od starega poslovite z obiskom kina, vaše najdražje pa obdarujete z najbolj filmskimi darili – preverite, kaj vse vam je na razpolago.

Fotografski utrinki s slavnostne premiere filma Fabelmanovi

V torek, 22. novembra smo v sodelovanju z distribucijo Blitz s svečano premiero na distribucijsko pot pospremili nov film Stevena Spielberga Fabelmanovi .

Noč evropskega filma 2022

V torek, 6. decembra se Kinodvor s projekcijo francoskega filma Dogodek pridružuje noči evropskega filma. Po projekciji se bo o delu Nobelove nagrajenke Annie Ernaux s pisateljico Brino Švigelj-Mérat preko Zooma pogovarjala Varja Močnik. Vstop je prost, vstopnice pa so že pošle.

Decembrska brezplačna projekcija za člane Kluba Kinodvor: Obe strani rezila

Za člane Kluba Kinodvor prost vstop na premiero filma Obe strani rezila, ki bo 8. decembra ob 20.30 uri. Brezplačne vstopnice so že na voljo za prevzem pri blagajni Kinodvora.

petek, 25. 11. 2022

Naslednje srečanje: Psom in Italijanom vstop prepovedan

Naslednje srečanje bo poteklo v sredo, 30. novembra, v okviru 19. Mednarodnega festivala animiranega filma Animateka. Po dopoldanski projekciji bo gost Jean-François Le Corre, producent filma. Tokratni ogled filma je mogoč zgolj v kinu.

Silvestrska projekcija: Živeti

Tudi zadnji dan leta vas vabimo v našo družbo, na silvestrsko projekcijo filma Živeti, po kateri boste lahko prihajajočemu letu v toplem objemu kina nazdravili s kozarcem penine. Vstopnice so že v prodaji – tudi po spletu.