Danes je blagajna odprta od 17:40 do 21:00 (odprto še 03:04, tel: 01 239 22 17).

Koraki k filmski vzgoji: Izjava o zasebnosti

S prijavo na Spletni regionalni seminar filmske vzgoje v Jugovzhodni Evropi Koraki k razovju filmske vgzoje soglašate z obdelavo vaših osebnih podatkov za namene, za katere so bili zbrani. Kinodvor bo podatke obdeloval izključno za namene izvedbe dogodka, promocije dogodka in v statistične namene. Osebni podatki, ki se nanašajo na prijavitelja, kot so ime, naslov, telefonska številka, e-poštni naslov so podatki, ki so nujno potrebni za izvedbo dogodka.

Dogodek je del projekta Evropske unije Film Education: from Framework to Impact, ki ga vodi Britanski filmski inštitut s partnerji. Vaši osebni podatki bodo lahko razkriti tretjim osebam – partnerjem v projektu Film Education: from Framework to Impact le v obsegu, ki je nujno potreben za izpolnitev namena in le v namen izvajanja projekta.

Vizualni in zvočni posnetki, ki jih bo med dogodkom posnel Kinodvor in/ali ponudniki storitev, bodo lahko javno objavljeni in se bodo uporabljali izključno za promocijo dogodka in njegovo dokumentiranje.

Vaši osebni podatki bodo hranjeni do preklica oziroma bodo izbrisani po poteku namena, za katerega so bili pridobljeni. V zvezi s shranjenimi osebnimi podatki imate kadar koli možnost uveljaviti pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, omejitve obdelave osebnih podatkov ali do ugovora in prenosljivosti na naslovu Živa Jurančič, Kinodvor, e-naslov: ziva.jurancic@kinodvor.org.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.