Danes je blagajna odprta od 13:20 do 22:15 (odprto še 04:20, tel: 01 239 22 17).
Kinotripova projekcija za K/U/L abonma

Kinotripova projekcija za K/U/L abonma

K/U/L abonentom je v februarju namenjena projekcija filma Pokliči me po svojem imenu. Na sporedu bo v torek, 6. februarja, ob 17.15.

Prevzem vstopnic bo mogoč s predhodnimi potrditvami. Svojo vstopnico lahko K/U/L abonenti potrdite do ponedeljka, 5. februarja, pri blagajni Kinodvora oziroma preko elektronske pošte blagajna@kinodvor.org. Blagajna se odpre vsak dan uro pred prvo projekcijo. Vstopnico prevzamete na dan projekcije z abonmajsko kartico pri blagajni najkasneje do 30 minut pred pričetkom predstave.


Pokliči me po svojem imenu Call Me by Your Name
Luca Guadagnino, Italija/Francija/Brazilija/ZDA, 2017

Sedemnajstletni Elio preživlja počitnice v družinski hiši na severu Italije. Čaka, da mine poletje, dokler k njim ne pride očetov novi asistent, postavni Američan Oliver. Elio je sprva do gosta zadržan, počasi pa drug drugemu lezeta pod kožo in privlačnost med njima postane neustavljiva. Ko le poletje zdaj ne bi nikoli minilo!

Pokliči me po svojem imenu so Kinotripovci nagradili s Kinotripovo nagrado mladinske žirije na 28. festivalu Liffe. Film jih je navdihnil s silovito ljubezensko zgodbo in ganljivo iskrenostjo ter z njimi ostal še dolgo po odhodu iz kinodvorane.

Naj te film odpelje!

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.