Danes je blagajna odprta od 14:00 do 20:30 (odpre se čez 06:30).
Iščemo mlade ljubitelje filma za 4. Kinotripov filmski klub

Iščemo mlade ljubitelje filma za 4. Kinotripov filmski klub

Te zanima film? Obožuješ kino? So ti super pogovori o različnih filmskih svetovih? Te zanima, kakšna je priprava čisto pravega mednarodnega filmskega festivala? Potem iščemo prav tebe za 4. Kinotripov filmski klub. Mladi med 15. in 18. letom se lahko prijavite do 16. januarja.

Kaj bomo počeli na filmskem klubu?

Gledali filme, o njih razpravljali in jih izbirali za program 4. mednarodnega filmskega festivala Kinotrip – mladi za mlade, ki se bo odvil med 28. in 30. marcem 2019. Poleg filmskega programa bomo skupaj zasnovali tudi drugo spremljevalno dogajanje, uvode in pogovore z domačimi in tujimi filmskimi gost, zabavo. Na filmskem klubu ne bomo snemali filmov.

Kdaj in kje se bo odvijal filmski klub?

Enkrat tedensko v Kinodvoru (Kolodvorska 13, Ljubljana), praviloma ob ponedeljkih (med 16. in 19. uro), občasno pa tudi ob sobotah dopoldan (med 12. in 16. uro). Prvo srečanje bo potekalo v ponedeljek, 21. januarja 2019. Razpored preostalih srečanj bomo dorekli na klubu. Klubsko druženje bo trajalo vse do festivala.

Kdo se lahko prijavi?

Mladi med 15. in 18. letom, ki imajo radi film in kino. Za udeležbo ne potrebuješ nobenega predznanja, imeti moraš le čas ob ponedeljkih in veliko zanimanja za sodelovanje. Dvanajst mladih članov bomo za filmski klub v Kinodvoru izbrali po lastni presoji, tako da bo skupina čim bolj raznolika.

Do kdaj in kako se lahko prijavim?

Prijavnico, ki jo najdeš na povezavi – tukaj, izpolnjeno vrni na e-naslov: kinotrip@kinodvor.org do srede, 16. januarja 2019. V petek, 18. januarja, bomo vse prijavljene obvestili, ali so bili izbrani za filmski klub.

Za vse dodatne informacije ti je z veseljem na voljo mentorica filmskega kluba Živa Jurančič na telefonski številki 030 614 243 ali preko e-pošte: kinotrip@kinodvor.org.

Se vidimo v kinu!


Prijavnica>>

Več o Kinotripovem filmskem klubu>>

nedelja, 10. 03. 2019

4. mednarodni filmski festival Kinotrip

Trije dnevi, šest celovečernih filmov in en program kratkih s pestrim spremljevalnim dogajanjem – med 28. in 30. marcem v Kindovoru. Vstopnice že v prodaji!

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.