Danes je blagajna odprta od 17:20 do 21:00 (odpre se čez 12:54).
Foto & video utrinki 8. festivala Kinotrip

Foto & video utrinki 8. festivala Kinotrip

Poskralo nas je v Kinotripov leteči krožnik in odpeljalo na medzvedno potovanje v filmsko galaksijo. Po filmskih svetovih nas je vodila skupina trinajstih srednješolcev in srednješolk.

Celotno dogajanje festivala Kinotrip so poleg fotografov Katje Goljat in Domna Pala skrbno beležili dijaki s Srednje medijske in grafične šole Ljubljana, in sicer Val Bajrami Boh, Nik Ciringer, Gal Golc, Žiga Kastelic in Sabina Vrhovec Askov. Njihova mentorja sta bila profesorja Miha Golob in Justina Gračner Botonjić

Fotografije

Video vsebine

ponedeljek, 25. 09. 2023

8. mednarodni filmski festival Kinotrip

Med 19. in 21. oktobrom 2023: trije dnevi z raznolikimi filmskimi poslasticami in živahnim spremljevalnim dogajanjem – vse po izboru mlade programske ekipe. Filmski program je že objavljen!

petek, 29. 09. 2023

Filmski program 8. festivala Kinotrip

Šest celovečernih filmov s filmsko klasiko in program kratkih. Startali bomo globoko v džungli, zajahali bleščečo mavrico in preskočili vse meje, se z upanjem zazrli v prihodnost in v nemogočem iskali ljubezen. Celoten program po izboru mlade programske ekipe!

četrtek, 28. 09. 2023

Spremljevalni program 8. festivala Kinotrip

Pogovor s so-režiserko filma Kolibriji Diane Ng in drugimi zanimivimi gosti, minglanje in druženje, Kinotripova nagrada občinstva!

četrtek, 28. 09. 2023

Vstopnice za 8. filmski festival Kinotrip

Že v prodaji! Posebna cena za skupine štirih in več gledalcev ter posebna akcija ob vpisu v Klub Kinodvor – 50 % popust za mlade do 25. leta.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.