Danes je blagajna odprta od 14:20 do 20:20 (odpre se čez 01:05).
Filmsko srečanje v januarju: Beli vran

Filmsko srečanje v januarju: Beli vran

Filmska srečanja se začasno selijo na splet. Spletnemu ogledu filma bo v sredo, 13. januarja, ob 11. uri sledil pogovor v živo z Ireno Matko Lukan in gostom Edwardom Clugom.

Prvo filmsko srečanje za abonentke in abonente se bo v spletni obliki zgodilo v sredo, 13. januarja. Spletni projekciji filma Beli vran bo sledil pogovor v živo prek spleta ob 11. uri, ki ga bo moderirala Irena Matko Lukan. Na platformi Zoom se nam bo pridružil Edward Clug, priznani koreograf, plesalec in umetniški direktor mariborskega baleta.

Za ogled filma in pogovora so obvezne prijave.
Januarski dogodek je namenjen le abonentom Filmskih srečanj ob kavi v sezoni 2019/2020. Ogled filma in udeležba na pogovoru sta zanje brezplačna.

***

Prijave za ogled filma in pogovora sprejemamo do vključno ponedeljka, 11. januarja, na e-naslov: anja.banko@kinodvor.org. Ob tem vas vljudno prosimo, da nam v primeru, če je na en e-naslov prijavljenih več abonentov, to sporočite.

 

Navodila za ogled filma in pogovora prek spleta

Vsem prijavljenim abonentkam in abonentom bomo v torek, 12. januarja, ob 10. uri poslali povezavo do filma in geslo ter povezavo, na kateri se boste lahko udeležili pogovora v živo na Zoomu.
Za vse, ki se pogovora v živo ne morete udeležiti, bo kasneje na voljo tudi posnetek.

Film bo z geslom dostopen za ogled v torek, 12. januarja, med 15. in 21. uro ter v sredo, 13. januarja, med 8. in 11. uro.

Osnovna tehnična navodila za ogled filma in pogovora prek spleta najdete tudi tukaj.

Veseli bomo vaših odzivov! Komentarje k filmu, vprašanja za gosta ali utrinke vaše filmske izkušnje lahko pošljete na e-naslov: anja.banko@kinodvor.org. Vaša vprašanja in komentarje bomo z veseljem vključili v pogovor, če nam jih posredujete dovolj zgodaj.

Beli vran The White Crow

Ralph Fiennes

Biografska drama o ključnem trenutku v življenju mladega Rudolfa Nurejeva, ki jo britanski igralec Ralph Fiennes zrežira kot preplet globokega poklona velikemu baletniku in napetega trilerja iz obdobja hladne vojne.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.