Danes je blagajna odprta od 10:00 do 00:00 (do 1. junija zaprto).
Filmska delavnica z Luko Marčetičem

Filmska delavnica z Luko Marčetičem

Tridnevna predfestivalska Kinotripova delavnica bo potekala v Kinodvoru v soboto, 2., 9. in 16. marca, med 10. in 15. uro. Vsa mesta na delavnici so že zasedena.

Na tridnevni delavnici bomo šli skozi vse korake, potrebne za nastanek igranega video izdelka, ki ga lahko ustvari manjša skupina prijateljev. Prvi korak bo scenarij do približno dveh strani. Ukvarjali se bomo s tem, kako naj bo zastavljen, kako in o čem pisati. Drugi korak bo produkcija enega izmed scenarijev, ki ga boste udeleženci napisali. Tretji korak bo postprodukcija oziroma montaža posnetega materiala. Tako bomo v teku delavnice prišli od same ideje do končnega videa.

Luka Marčetič je režiser, scenarist in igralec, avtor serije V dvoje in režiser filma Pr’ Hostar.

Delavnica je brezplačna in namenjena mladim od 15. leta dalje. Vsa mesta na delavnici so že zasedena.

nedelja, 10. 03. 2019

4. mednarodni filmski festival Kinotrip

Trije dnevi, šest celovečernih filmov in en program kratkih s pestrim spremljevalnim dogajanjem – med 28. in 30. marcem v Kindovoru. Vstopnice že v prodaji!

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.

Aktualno

Jadralke Maiden

Alex Holmes

ponedeljek, 01. 06. 2020 / 17:30 / Dvorana

Navdihujoč dokumentarec o Tracy Edwards, ki je drzno skočila v moški zelnik in postala skiperka prve jadrnice z izključno žensko posadko na najbolj ekstremni regati sveta.

To morajo biti nebesa It Must Be Heaven

Elia Suleiman

torek, 02. 06. 2020 / 17:00 / Dvorana

Komedija zmešnjav, v kateri režiser potuje iz Palestine v Pariz in New York – a kamorkoli gre, povsod najde svojo domovino. Elia Suleiman (Božje posredovanje) je film opisal kot »burlesko, ki se napaja v svetu absurda«.

Parazit Gisaengchung

Bong Joon-ho

torek, 02. 06. 2020 / 20:00 / Dvorana

Film, ki ga režiser označuje za »komedijo brez klovnov, tragedijo brez negativcev«, je čudovito nepredvidljiva družinska tragikomedija o neizogibnem konfliktu med tistimi, ki imajo, in tistimi, ki nimajo. Dobitnik zlate palme v Cannesu in štirih oskarjev, vključno za najboljši film.