Danes je blagajna odprta od 14:30 do 20:30 (odprto še 03:21, tel: 01 239 22 17).
Filmska delavnica z Luko Marčetičem

Filmska delavnica z Luko Marčetičem

Tridnevna predfestivalska Kinotripova delavnica bo potekala v Kinodvoru v soboto, 2., 9. in 16. marca, med 10. in 15. uro. Vsa mesta na delavnici so že zasedena.

Na tridnevni delavnici bomo šli skozi vse korake, potrebne za nastanek igranega video izdelka, ki ga lahko ustvari manjša skupina prijateljev. Prvi korak bo scenarij do približno dveh strani. Ukvarjali se bomo s tem, kako naj bo zastavljen, kako in o čem pisati. Drugi korak bo produkcija enega izmed scenarijev, ki ga boste udeleženci napisali. Tretji korak bo postprodukcija oziroma montaža posnetega materiala. Tako bomo v teku delavnice prišli od same ideje do končnega videa.

Luka Marčetič je režiser, scenarist in igralec, avtor serije V dvoje in režiser filma Pr’ Hostar.

Delavnica je brezplačna in namenjena mladim od 15. leta dalje. Vsa mesta na delavnici so že zasedena.

nedelja, 10. 03. 2019

4. mednarodni filmski festival Kinotrip

Trije dnevi, šest celovečernih filmov in en program kratkih s pestrim spremljevalnim dogajanjem – med 28. in 30. marcem v Kindovoru. Vstopnice že v prodaji!

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.

Aktualno

Nori dnevi Dani ludila

Damian Nenadić

četrtek, 21. 03. 2019 / 17:30 / Mala dvorana

Dokumentarec nas popelje v običajno skriti svet duševno drugačnih posameznikov, ki jih je družba izločila in spremenila v paciente v procesu farmakološkega zdravljenja.

Videnje Vision

Naomi Kawase

četrtek, 21. 03. 2019 / 18:15 / Dvorana

Čuten film o ženski, ki sredi čarobnega gozda išče redko zdravilno rastlino, najde pa sledove lastne preteklosti. Naomi Kawase je v glavno vlogo postavila Juliette Binoche.

Putinove priče Svideteli Putina

Vitalij Manskij

četrtek, 21. 03. 2019 / 19:30 / Mala dvorana

Manskij, ukrajinski režiser, ki zadnja leta živi v prostovoljnem izgnanstvu v Latviji, je imel ob političnem vzponu Vladimirja Putina kot dokumentarist ruske državne televizije prost dostop do novega vladarja ruskega imperija.