Danes je blagajna odprta od 17:00 do 21:00 (odpre se čez 11:04).

Vsi fantje so zatreskani v Mandy Lane All the Boys Love Mandy Lane

Jonathan Levine / ZDA / 2006 / 90 min / angleščina

Osvežujoče nepretenciozen prispevek v večno popularni žanr najstniške slasher grozljivke, ki prežvečene formule žanra vendarle uspe izrabiti sebi v prid, se ponaša z zapeljivo vizualno podobo in postreže z izobiljem golote in gorja, pa še kakšen nepričakovan preobrat se najde vmes.

režija Jonathan Levine, scenarij Jacob Forman, fotografija Darren Genet, montaža Josh Noyes, glasba Mark Schulz, produkcija Chad Feehan, Felipe Marino, Joe Neurater, igrajo Amber Heard, Anson Mount, Whitney Able, Michael Welch, Edwin Hodge, Aaron Himelstein

IMDb Uradna stran

Najstnica Mandy Lane je lepa, deviška sirota, ki jo je vzgojila teta. Je tudi nedosegljiv objekt spolnega poželenja domala vseh vrstnikov na teksaški srednji šoli. Čeprav Mandy velja za obstranko, se vseeno spoprijatelji s skupino sošolcev. Ti jo povabijo na vikend zabavo na samotni kmetiji in Mandy povabilo z veseljem sprejme, misleč, da je to odlična priložnost za utrjevanje prijateljstva. Vendar imajo fantje druge namene: vsi bi radi spali z Mandy Lane. Po litrih popitega alkohola in ogromnih količinah prepovedanih substanc se nedolžna zabava izrodi v krvavo kopel.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Orkester Orkester

Matevž Luzar

petek, 12. 08. 2022 / 18:00 / Dvorana

Pihalni orkester iz Slovenije se odpravi na glasbeni festival v malo avstrijsko mesto. Zgodbo spremljamo skozi dogodivščine različnih protagonistov: mladega voznika avtobusa je strah, da bo izgubil službo; dva člana orkestra, nastanjena pri avstrijskih gostiteljih, ne moreta pobegniti svoji žurerski naravi; srednješolka odkrije očetov drugi obraz; žene, ki so morale ostati doma, uživajo v svobodi …

Kinodvorišče / Novo na sporedu

Nak Nope

Jordan Peele

petek, 12. 08. 2022 / 21:00 / Kinodvorišče

»Kako se reče slabemu čudežu?« Jordan Peele, ki je s filmoma Zbeži! in Mi na novo definiral sodobno grozljivko, z nami deli svojo najnovejšo nočno moro: zgodbo o treh prebivalcih samotne soteske v notranjosti Kalifornije, ki so priča čudnemu in srhljivemu odkritju. Film se ponaša z režiserjevo značilno mešanico groze, humorja in provokativne družbene kritike.

Nelly Rapp: agentka za pošasti Nelly Rapp – Monsteragent

Amanda Adolfsson

sobota, 13. 08. 2022 / 16:30 / Dvorana

Družinski filmski potep k duhovom, vampirjem in volkodlakom.