Danes je blagajna odprta od 18:00 do 21:30 (odprto še 03:03, tel: 01 239 22 17).

Ulica nočnih mor Nightmare Alley

Guillermo del Toro / ZDA / 2021 / 134 min / angleščina

Ko se karizmatični, a propadli Stanton Carlisle v zanikrnem potujočem cirkusu spoprijatelji z jasnovidko Zeeno in njenim možem Petom, nekdanjim mentalistom, se mu vrata do uspeha končno odprejo. Z novopridobljenim znanjem začne slepariti lahkoverne bogataše v elitnih klubih štiridesetih let, kjer se kmalu spajdaši s skrivnostno, zapeljivo, a nevarno psihiatrinjo Lillith … Razkošen karnevalski neonoir Guillerma del Tora (Oblika vode) je prejel štiri nominacije za oskarja, tudi za najboljši film.

igrajo Bradley Cooper, Rooney Mara, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, David Strathairn, Richard Jenkins

IMDb

Fotografije

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Mandibule Mandibules

Quentin Dupieux

nedelja, 07. 08. 2022 / 19:00 / Dvorana

Francoski ekstravagantnež Quentin Dupieux se po filmih o morilski avtomobilski gumi in ljubosumni semiš jakni vrača s sončno, lahkotno in zelo svojevrstno komedijo o dveh prijateljih in velikanski muhi, ki jo sam opisuje kot »nenavadnega križanca med E.T.-jem ter Butcem in butcem«.

Tajni agent 117: Iz Afrike z ljubeznijo OSS 117: Alerte rouge en Afrique noire

Nicolas Bedos

nedelja, 07. 08. 2022 / 21:30 / Dvorana

Potem ko pade v gnezdo vohunov v Kairu in se izgubi v Riu, se tajni agent 117 poda na reševalno misijo v črno Afriko. Vohunska parodija z Jeanom Dujardinom v glavni vlogi (Sean Connery do zadnjega manšetnega gumba in šarmantnega nasmeška) je nasmejala občinstvo na zaključni projekciji lanskega festivala v Cannesu.

Zgodba moje žene A feleségem története

Ildikó Enyedi

ponedeljek, 08. 08. 2022 / 17:30 / Dvorana

Režiserka Ildikó Enyedi (Moje 20. stoletje, O telesu in duši) pripoveduje ljubezensko zgodbo skozi oči moža, ki se obupano trudi razumeti svojo ženo, skrivnostno Francozinjo v podobi Lée Seydoux. Sodobna različica legende o letečem Holandcu, fantomski ladji, obsojeni na večno tavanje po sedmih morjih.