Danes je blagajna odprta od 13:00 do 21:15 (odprto še 04:33, tel: 01 239 22 17).
5., 12. in 19. februarja ob 10:00

Uka in Čiv gresta v širni svet L'odyssée de choum

Julien Bisaro / Francija, Belgija / 2019 / 25 min / sinhronizirano / 3+

Popotovanje dveh puhastih sovic po čudovito izrisani pokrajini obmorskega mesta in bližnje narave.

V sodelovanju z RTV Slovenija

IMDb

Vse se začne nekega viharnega dne, ko veter in dež v obmorskem mestu zmešata vse štrene … in celo jajca! Iz enega se prav na ta dan zvali puhasta sovica Uka. Ker mame ni nikjer v bližini, iz gnezda pogumno odkoraka v svet. S seboj kotali še bratca, ki bo, tako kot ona, kmalu pokukal iz jajčne lupine. Skupaj in vsak zase na poti skozi gozd, močvirje in mesto srečujeta raznovrstna bitja – veverico, krokodila, vidro, čapljo, pa tudi prijazne ljudi. Čisto na koncu najdeta še svojo mamo, čeprav ta nima kljuna, kril in perja.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Gospod Bachmann in njegov razred Herr Bachmann und seine Klasse

Maria Speth

torek, 24. 05. 2022 / 17:00 / Dvorana

Intimen dokumentarec o močni vezi med nekonvencionalnim osnovnošolskim učiteljem in njegovimi najstniškimi učenci. Zabaven, ganljiv in navdihujoč poklon umetnosti poučevanja in učenja. Dobitnik srebrnega medveda in nagrade občinstva na Berlinalu.

Antigona - Kako si upamo! Antigona - Kako si upamo!

Jani Sever

torek, 24. 05. 2022 / 20:15 / Mala dvorana

Dokumentarno-igrani film po motivih drame Slavoja Žižka Trojno življenje Antigone. Dobitnik vesne za najboljši dokumentarec na Festivalu slovenskega filma.

Zadnjič

Prasica, slabšalni izraz za žensko Prasica, slabšalni izraz za žensko

Tijana Zinajić

torek, 24. 05. 2022 / 21:15 / Dvorana

Alter komedija o obdobju življenja, ko se preprosto zatakneš in ne veš, kako naprej. Filmski prvenec Tijane Zinajić je s Festivala slovenskega filma odnesel kar sedem vesen, tudi za najboljši celovečerec in najboljši film po izboru občinstva.