Danes je blagajna odprta od 15:30 do 21:00 (odprto še 03:23, tel: 01 239 22 17).

Ugrabljena Captivity

Roland Joffé / ZDA, Rusija / 2007 / 96 min / angleščina

Kontroverzna psihološka srhljivka, ki je v ZDA še pred prihodom na velika platna burila domišljijo in prožila sodne procese.

režija Roland Joffé, scenarij Larry Cohen, Joseph Tura, fotografija Daniel Pearl, montaža Richard Nord, glasba Marco Beltrami, produkcija Mark Damon, Sergei Konov, Gary Mehlman, Leonid Minkovski, igrajo Elisha Cuthbert, Daniel Gillies, Pruitt Taylor Vince, Michael Harney, Laz Alonso, Maggie Damon, Chrysta Olsen

IMDb Uradna stran

Jennifer Tree je dekle, za katerega se zdi, da živi idealno življenje. Je mlada, lepa, premožna in oboževana manekenka, katere obraz in telo krasita naslovnice neštetih revij in oglasne prostore vzdolž neštetih ameriških zidov. Nekega večera ji na dobrodelnem sprejemu v New Yorku nekdo v pijačo podtakne uspavalno sredstvo. Jennifer se prebudi zaprta v temačni betonski celici, kjer bo kmalu podvržena seriji sadističnih preizkušenj, kakršne si lahko zamisli samo najbolj perverzen um.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Se vidiva v petek, Robinson À vendredi, Robinson

Mitra Farahani

ponedeljek, 04. 12. 2023 / 18:45 / Dvorana

Jean-Luc Godard in Ebrahim Golestan, dva ključna predstavnika filmske zgodovine, pripadata isti generaciji, vendar se v svojih dolgih življenjih nista nikoli srečala. S pobudo za srečanje je Godardu pred nekaj leti pisala iranska filmska ustvarjalka, umetnica in producentka Mitra Farahani.

Čuden način življenja Strange Way of Life

Pedro Almodóvar

ponedeljek, 04. 12. 2023 / 21:00 / Dvorana

Pedro Almodóvar v svoji najnovejši kratkometražni »kaprici« ponudi odgovor na vprašanje iz Gore Brokeback: »Kaj pa naj bi dva moška počela skupaj na ranču?«

Srečno naključje Coup de chance

Woody Allen

torek, 05. 12. 2023 / 16:30 / Dvorana

Woody Allen se poklanja Parizu in francoski kinematografiji v svojem prvem francosko govorečem filmu, živahni in iskrivi kriminalki o ljubezni, naključju in zločinu.